Aw så jättefin film om migDenna film är gjord av Elin :)
Verkligen jättefin och jag blev super glad för denna. Haha, var bara tvungen att lägga in denna :)

JAG LOVAR ER ATT JAG KOMMER TILLBAKA MED ATT BLOGGA, MEN INTE JUST NU! Jag älskar er läsare, men jag måste ta en paus just nu. <3 Ni är bästIdolbild <3

Tack så jättemycket Ebba för denna fina bild :) Jag har verkligen världens bästa läsare och jag älskar er, både haters och lovers ;)Att utplåna en människas självkänsla
Man kan inte längre hålla kvinnan outbildad, bränna henne på bål, låta henne gå under i födslar eller vägra henne tillträde till ekonomi.

Men det man kan göra är att förstöra hennes självförtroende och självkänsla med propaganda. Detta pågår hela tiden, från födseln till döden. Det handlar om skönhet, som är gjord av en inudstri med en kommersiell syn på kvinnans yttre. Varför är det egentligen en självklarhet att kvinnan ska ändra sitt utseende?
Hon Ska använda smink, får inte bli tjock, måste ha fin hy, inte hängbröst eller små bröst.
Maten hotar hennes kropp så innerligt att hon bantar sig tills hon nästan säckar ihop.
Vad kostar det att ständigt höra att man inte duger som kvinna, att hela tiden utvärderas efter sitt yttre, sitt skal? Vad gör det med kvinnas självkänsla och energi?


När hon lägger sig under kniven är hon definititvt besegrad. Hur kommer det sig att kvinnor går med på detta? Detta tar på deras självförtroende. Till och med på små flickor.Detta måste få ett slut. Kvinnor (och män) måste inse att vi är vackra som vi är, utan den där skiten. Vi behöver inte finna oss i de ideal som finns idag. Vi kan ändra på det, bara vi kämpar.
Men ni kvinnor måste också inse att ni har en inverkan på samhället. När ni kränker andra kvinnor eller er själva så ställs det ännu större krav, på både dig och andra kvinnor. Om det är okej för er kvinnor att kränka andra kvinnor, varför skulle det då inte vara okej för män? Vi lever egentligen som på häxornas tid. När en kvinna var vacker på den tiden brände man henne på bål, eller dränkte henne med en sten. Idag fungerar det nästan likadant, men istället för att bränna på bål, kränker vi kvinnan tills hon går under.
Tills hennes självförtroende är på bott.


Detta är så fel, och ni kvinnor som män måste inse att vi inte behöver finna oss i alla ideal och samhällsnormer. Kämpa för jämnställdhet, kämpa för att vi ska kunna vara oss själva, utan att behöva ändra oss för alla andra. Vi blir matade varje dag om att vi inte duger som vi är, men det är just det vi GÖR. Inse det, för du kan göra skillnad. DU kan ändra människors syn på vad som är vackert. Så kämpa du med!