Allt har en mening

Jag tror verkligen allt har en mening, eller ja det mesta i alla fall.
Jag har upplevt väldigt mycket egentligen, och fast det varit mycket skit så tror jag att det är bra. Man lär sig av sina misstag, man lär sig vad som är rätt och fel, och man lär sig hur samhället fungerar.
I och med att jag upplevt mycket sjukdomar i mitt liv, både när det gäller mig själv och andra, så har jag lärt mig att se livet på ett annat vis. Jag har lärt mig att respektera och älska folk, trots deras fel. Jag har lärt mig att livet inte är en dans på rosor. Men jag har också lärt mig att det finns de som har det så mycket värre.

All skit jag har fått i mina dagar, all mobbning både irl och över internet har gjort mig starkare. Det har fått mig att våga vara mig själv, att inte ta någon skit. Så tro det eller ej, men jag är glad för det jag upplevt. 
Mobbningen i högstadiet var skit svår, det ska erkännas. Jag funderade många gånger på självmord. Jag rispade mig och jag svälte mig själv. Men jag klarade mig igenom det. Jag tog mig upp, gav mig fan på att klara det, och jag gjorde det! Idag är jag stark i mig själv. Visst, det finns saker än som måste bättras på. Men när jag ser tillbaka och jämför med nu, så ser jag idag en mogen kvinna, som står för sina åsikter och står på sig, oavsett vad folk än säger. Det var jag inte förr. Då var jag bara en osäker lite tös, som inte tålde något. 

Så du där ute, som mår dåligt, det kommer bli bra för dig med! Bara man ger sig fan på det så klarar man allt, jag lovar! Man måste bara ha tron på sig själv. Så blir du mobbad, försök vända detta till något positivt. Ta lärdom av det, lär känna dig själv. Tänk hur du vill att samhället ska vara, tänk på hur du vill vara. Du kan klara detta! Visa dem som mobbar/trycker ned dig, att du kan. Att du tror på dig själv. Du kommer komma långt, med tron på dig själv. Försök tänka att allt har en mening, och att det snart vänder till det positiva, så blir det mycket ljusare!
Du är fin och bra som du är, lita på det!


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...