Svar på talSVAR: Hejsan :)
Tack för att du skriver just till mig och tack så jättemycket för dina fina ord :) Det värmer ska du veta!
Till att börja med vill jag skriva att man ALDRIG ska skämmas över att vara oskuld. Det är första gången för alla vet du :). Så det bästa du kan göra är att vara ärlig mot tjejen du träffar. Sen tycker jag inte du ska skämmas över din vikt heller. Det du ska tänka på när det gäller vikt är bara hälsan, om det skulle vara så att du är överviktig så det skadar hälsan. Men tänk inte på att tjejer inte skulle kunna falla för dig, för jag lovar att det finns tjejer som gör det!

Jag tycker man ska vänta med sex tills man känner att man är redo och när man vet att man vill vara med denna personen. Det kanske inte behöver gälla ett förhållande, utan det kanske bara blir ett ligg, men du ska inte ta första bästa för att bli av med oskulden. Det kommer du ångra i slutändan. Jag tycker du ska ge henne en chans till. Var lite avvaktande, låt henne visa vart hon står och säg att du kan tänka dig att ge henne en chans till, bara om hon verkligen visar att det är dig hon älskar och att hon aldrig kommer göra om det. Jag lovar dig, även om du inte får till det med denna tjejen, så kommer det finnas 10000 tjejer till, så du kommer verkligen inte vara oskuld hela livet :)

Hör gärna av dig igen. Sköt om dig.
Kramar // Evah <3


Detta svarade jag på i mejl, men vill också svara i bloggen för jag tror det är väldigt många som har just detta problemet. Ni ska ALDRIG oroa er för att berätta att ni är oskuld, det är bättre att vara ärlig.

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...