Anonyma kommentarer
Har ni tänkt på en sak, att de elaka kommentarer man får, där det står att man är ful, dum äcklig osv, nästan alltid kommer från anonyma personer? När folk skriver en snäll kommentar vågar de oftast visa vilka de är. Varför är det så, att de som kommenterar dumt är så fruktansvärt fega? Hur ska jag kunna ta en sådan kommentar på allvar, när personen inte ens vågar stå för sin åsikt och visa; "Jag tycker fan såhär!" Om folk skriver en snäll kommentar länkar de oftast till sin blogg, ibland skriver de någon annan sida de har, men de som kommenterar dumt vågar inte det. 

Man ska aldrig skriva något man inte kan säga och stå för i verkliga livet, och de skulle aldrig våga komma fram till mig och säga det de skriver. Så det jag vet, är att jag är så mycket tuffare än dem själva, just för att jag vågar stå för vad jag säger, jag vågar synas och visa vem jag är och vad jag tycker. Dessa personer är helt enkelt fruktansvärt fega och jag tycker synd om dem. Det är synd att personer kan bli så himla trångsynta och löjliga, men vad ska man göra? Jag kan ju inte heller försöka bättra på deras självförtroende, eftersom jag inte vet vart jag ska få kontakt med dem. Men det jag tänker göra är att fortsätta köra mitt eget race, bara vara jag och göra det jag gör, för när jag gör det jag gör, så gör jag det jävligt bra :)



Exempelvis denna person. Personen har gått tillbaka till 26 juni 2010 för att läsa och kommentera. Men inte vågar den stå för det den tycker, nejdå. Vilket är synd.