Tankar kring livet
Det är egentligen väldigt svårt att vara tjej, eller hur?
Vi ska passa in i denna mall som finns i samhället. Vi ska sminka oss, vara smala, långa ben, fint hår, samtidigt ska vi ha en intressant blogg, ha MVG i alla ämnen, gå på fester och ha många vänner. Stämmer man inte in i mallen blir man kallad olika saker. Man sätts in i ett eget fack. För många är det väldigt svårt att hamna i det där facket. Där man anses vara onormal, och blir kallad massa olika saker. Det du ska tänka på om just du hamnat i det där facket, är att de som lägger tiden på att klaga, kränka, mobba och snacka skit inte är värda att lägga energi på.

Jag har aldrig förstått värdet i att lägga ned så mycket tid på att kränka och snacka skit om andra. Det är lixom inte värt att lägga sitt liv på det, när livet är såpas kort som det är. Det jag tycker är viktigt i livet är att ha kul, leva livet och ta vara på det man har. Inte göra sig ovän med folk, eller vara otrevlig mot andra. Det är rent av idiotiskt att lägga sin tid på att gnälla och kränka andra. 



Istället för att bry dig om vad andra tycker, gå din egen väg. Försök bryta alla mönster och var den du verkligen vill vara. Det vinner du mer på. Livet är för kort för att gå och må dåligt, för att man inte är som "alla andra". Ingen är perfekt, men alla är vi lika mycket värda och bra som vi är. Vi tjejer måste våga ta mer plats, vi måste våga sticka ut. Lär dig älska livet, för det är det värt. Lär dig att säga: "NU RÄCKER DET!", sätta gränser helt enkelt. Gör livet till det du vill att det ska vara. Ta lärdom av dina misstag, och låt ingen trycka ned dig, aldrig någonsin! För du är bra som du är, bara du inser det själv.