Drömmar och mål
Det är så otroligt mycket jag vill göra i mitt liv egentligen.
Jag känner verkligen för att gifta mig, skaffa barn och flytta ihop med André. Jag vill verkligen det där, men än känner jag mig inte redo. Jag vill samtidigt bo hemma, vara ett litet barn som kan ty sig till mamma när problemen kommer. Jag vill sköta hushållet, laga mat, städa, handla, tvätta, men ändå vill jag ha det som det alltid varit, att mamma och pappa sköter det där. 

Jag vill börja med poledancing, men känner mig rädd för att vara sämst av alla där inne. Förstår ni vad jag menar? Typ att alla kan snurra bra runt stången, medan jag inte kan ett dugg. Jag vill bli större inom bloggvärlden, för att kunna hjälpa fler unga till att få ett bra självförtroende, få känna sitt eget människovärde och kunna stå upp för sig själva. Jag vill resa runt, se världen och bara ha det skönt med nära och kära.

Jag vill ha katter, hundar, kossor, grisar, älgar, fiskar, marsvin, hamstrar, råttor, hästar. Ja alla djur som finns. Jag vill ha hus, som jag kan få inreda som jag vill, som blir mitt och min fästmans. Jag vill ha sex. Haha, skoja bara ;) Jag vill helt enkelt göra allting, men jag får låta saker ha sin tid och helt enkelt vänta. Mitt mål är att om något år ska jag vara gift och bo ihop med André :) Sen får vi väl se vart allting leder.
Jag kan nog inte få allt, men man kan ju alltid drömma, eller hur? :)

#1 - Lilli

jag kände en lättnad när jag flyttade, och tacksam. jag började jobba när jag var 16. Jag gick ur gymnasiet med en yrkesutbildning. jag hade varit och bott tillsammans med min sabo, hade hund. jag hade hunnit jobba på flera ställen för olika erfarenheter och sen när jag blev gravid så kände jag att jag verkligen var klar med "vissa" bitar här i livet, hade jag hade genomfört och klarat av dem. Man kan nog inte inse riktigt hur det är att ta hand om ett barn och "kärnfamilj" om man inte kännt att man klarat av att ta hand om sig själv först. Sen är inte livet slut bara efter man fått barn. det berikar bara. Efter att min dotter föddes började jag på ännu en utbildning, och jag är nu dubbel yrkesutbildad. Sen håller jag liv i mina intressen, då jag vet hur det är att tappa bort sig själv. Jag har rest utomlands, klättrat, vandrat några veckor, skidveckor, fjällvandrat och bestigit ett berg som är högre än Sveriges högsta berg. Det är ju fortfarande mitt liv och det är ju upp till mig hur jag kryddar det... jag tror främst att man känner sig "klar" med med vissa saker här i livet. så man inte står där med ett eller flera barn som man kommer ha resten av sitt liv och ångra att man inte levde lite ensam först. Att bo helt själv tror jag är en nyckel till att förstå sin egna mognad... hänger du med?

#2 - Thess ~ min konstblogg

Tack så jättemycket! :D

#3 - Lina

det är bra att ha mycket man vill göra i livet :) man får lixom mer livsglädje om man har mål och något man drömmer om

#4 - Evah

Exakt Lina :)

#5 - Anonym

kan inte du göra ett till videoinlägg ? var rätt längesen nu .. :D KRAM

#6 - Ann

vet du evah? av det jag sett av din blogg så tror jag att du kommer göra allt du vill :) du verkar så driven och positiv. + att du har bra åsikter som du kan komma långt med

#7 - Anna

Jag håller med Ann. :) Du kommer att gå långt Evah och detta är bara början. :) "Det är bara början, det här är större än vad vi vet" :)Jag tror på dig och jag VET att du kommer att lyckas med allt du tar dig för. :) Lvoe ya! <3