Killar - känslor - tankar
Jag tänkte faktiskt skriva lite om killar nu. Inte så ofta jag gör det.
Men även killar kan ha dåligt självförtroende, och känna att de inte räcker till.
Det som är viktigt att tänka på är att killar också är människor, de har känslor och de tänker de också. De kan bli sårade av ord och handlingar, de kan känna sig underlägsna. En kille fungerar väl i princip som en tjej. 

Det ställs också krav på killar (och många gånger är det såklart killarna som ställer krav på sig själva. Exakt som för tjejer. Skriver med det så inte någon säger igen att det är jag som ställer kraven.) Killar ska ha stor penis, de ska vara starka, muskelösa, inte gråta eller visa känslor. Detta kan bli väldigt påfrestande för en kille också. Varför skulle de inte få visa känslor lixom? De flesta tjejer bryr sig inte om storleken på snoppen, för oftast så är det tekniken man bryr sig om. Nu menar jag inte att en kille som är oskuld skulle vara dålig, för även när det gäller sex, så måste man träna för att bli bra. Man måste veta vad man själv och den andra gillar. Det är viktigt att förstå att killar också är människor, att de inte heller alla gånger har det så lätt.



Jag vill få bort alla ideal, för killar och tjejer. Killar ska inte behöva vara på ett visst sätt. Vad gör det om du som kille inte har en rutmage, eller att du har en mindre snopp, eller att du är känslosam? Alla är vi olika, och det finns ju tjejer som har mindre bröst, som har en större mage och inte alls är känslosamma. Släpp alla ideal och var som du vill vara, både som tjej och kille. Men tänk också på hur du behandlar andra såklart, det är viktigt. Jag tycker heller inte det är något fel på en man som är hemmaman, istället för att fruga ska vara hemma. Alla är vi som sagt olika, gillar olika saker och man gör helt enkelt det som är bäst för en själv och ens nära. Så killar, gråt när ni känner för det, bry er inte om snoppen så mycket, känn inget måste att ha en rutmage eller stora muskler. Var bara du!