Oro för framtiden
Det är så himla jobbigt att veta att man blir äldre, man blir vuxen.... Jag är så himla rädd för framtiden. Vad kommer hända? Vad gör jag efter komvux? Vart ska jag söka jobb? I Grums eller Töcksfors? Ska jag flytta hemmifrån då? Vart ska vi bo? Är jag redo att flytta hemmifrån? Hur blir man redo? 

Jag har så mycket frågor, men just nu inga svar.... Visst, jag har ett tag kvar på komvux, men hur länge? När blir jag redo att flytta hemmifrån? Om jag ska jobba i Grums, kommer jag då ha tid att träffa André? Om jag ska jobba i Töcksfors, kommer jag då vara redo att flytta hemmifrån? Vad vill jag jobba med?!

Jag blir galen på alla frågor som snurrar i min skalle! Hur vet man vad som är rätt och fel? Om jag har några läsare som jobbar, flyttat hemmifrån osv, kan ni snälla snälla ge mig lite tips? Jag behöver verkligen er nu, så snälla ge mig massor av tips på vad man ska tänka på, hur man ska tänka, hur jag ska bli redo. Jag känner mig helt gråtfärdig, bara helt svag, för jag vet ingenting. Är jag konstig som känner att jag inte ens vill jobba egentligen? Är jag konstig som är 20 år och inte vill flytta än? 

 
Hysterisk Bild lånad från Google!