Att få hjälpa er.
NÅGRA SOM BETYDER VÄLDIGT MYCKET FÖR MIG ÄR NI LÄSARE!
Ni är verkligen underbara och jag blir så varm i kroppen varje gång jag får läsarbilder och mejl från er. När jag får orden: "Du har hjälpt mig att må bättre." så känner jag en sådan lycka. Det är så härligt att veta att jag kan hjälpa er att må lite bättre, att jag kan peppa er när ni känner att det blir för mycket. Alla behöver bli peppade och jag är verkligen så glad att ni vänder er till min blogg när ni behöver bli gladare!

Jag brinner verkligen för att hjälpa folk, men alla gånger vet man inte hur man ska kunna hjälpa till. Då anser jag att blogga är en väldigt bra start på det hela. Det kanske är som en fis i rymden för någon annan, att jag bloggar och skriver texter om hur man mår bättre i sig själv, men jag trivs med detta och jag vet att det är mitt kall. Ditt kall kanske är att åka ned till Afrika och hjälpa sjuka barn. Vi är så olika, det måste man acceptera. 



Jag vet att man möter mycket motstånd när man försöker få folk att må bättre i sig själva. Det har jag själv gjort. Jag får titt som tätt kommentarer om att det jag gör är löjligt, att det inte stämmer med att folk faktiskt följer idealen alldeles för mycket idag. Varför skulle det vara löjligt att hjälpa andra? Jag vet ju att jag hjälper folk och det är en jättehärlig känsla för mig. 

Jag älskar verkligen mina läsare och vill att ni ska må bra! Jag hoppas att jag en dag kan nå ut till fler och hjälpa till.



Här är två bilder som jag fått av läsare :) Fler bilder hittar du under kategorin: "idolbilder m.m."