Att ha dåliga dagar är mänskligt!
JAG SKRIVER INLÄGG OM ATT MÅ BRA I SIG SJÄLV. Jag mår oftast bra i mig själv och känner mig ofta nöjd. Men något jag vill ta upp nu är detta med ångest. Många verkar tro att bara för man mår bra i sig själv, så känner man sig aldrig ful, fet eller har en dålig hårdag. Det har man, kan jag lova. Det hör till livet. Man får ha ångest över magen, håret, benen eller vad det nu kan vara ibland. Ingen mår bra och känner sig snygg hela tiden, varje dag, år ut och år in. Alla har vi dåliga dagar, och det FÅR vi ha.

Det är bra att ha dåliga dagar ibland och det är mänskligt. Men det får inte gå till överdrift, då är man farligt ute. Sen handlar såklart allt inte om utseendet heller. Man måste förstå sitt eget värde och inte bara acceptera sitt utseende. Man måste inse att man är en fin person, en värdig person, som är värd så mycket!

Självklart nojar jag över mitt hår, min mage, eller mina ögonbryn. Självklart gnäller jag när mascaran inte blir som jag vill. Men det är enbart VISSA DAGAR som det är så, inte jämt. Jag ser inte felen hela tiden, bara när jag känner mig ful och har en så kallad uglyday. Alla människor har sådana dagar och ingen ska tro att det är onormalt eller fel. Många verkar tro att jag som driver en sådan här blogg aldrig mår dåligt. Den bilden vill jag inte att folk ska ha av mig, för jag mår också dåligt i mig själv, ibland. Så känn dig inte onormal eller dum för att du har dåliga dagar, de får bara inte bli alldeles för ofta!