Det sämsta med mig

Jag pratar alltid om att man ska fokusera på sina bra sidor, men man måste faktiskt inse sina dåliga sidor med, för att bli en bättre person. Om du är medveten om dina brister, så kan du lättare jobba på dem.


Jag blir lätt sur och det kan sitta i ett tag. Det beror på vad det gäller, men min stubin är inte så lång. Jag vet att jag kan vara jättedålig på att höra av mig till mina vänner, även om jag älskar dem och bryr mig om dem. Jag är också egentligen lite för noga när det gäller saker. Det har jag blivit bättre på, för förr blev jag aldrig nöjd, oavsett om jag fick alla rätt på ett prov. Idag kan jag fortfarande känna av mina krav och jag hatar om jag ser ett dammkorn när jag städat. Då får jag ångest och blir jättesur.

Jag oroar mig väldigt mycket, för ALLT. Hur framtiden blir, vad jag ska göra, vad händer om jag gör si och så osv. Det är nog den värsta egenskapen jag har, för det tär på mig och även de runt omkring mig. Dessa sakerna är något jag måste bli bättre på och jag vet det!