Killar, smaker & kurvor.
JAG HAR LÄST MÅNGA GÅNGER OM VAD KILLAR GILLAR HOS TJEJER.
Unga tjejer som frågar vad killar gillar, eller saker som att killar älskar stora bröst och vill ha tjejer med stora bröst. Till att börja med vill jag säga att allt är individuellt! Alla gillar olika saker. Vissa gillar stora bröst, andra gillar kanske rumpan mer osvosv. Men bara för att en kille gillar exempelvis en stor rumpa lite mer, så innebär inte det att han inte skulle kunna falla för dig med liten rumpa. Om han blir kär i dig, så spelar inte det där någon roll, för då älskar han dig som du är, oavsett!

Sedan vill jag också berätta för er tjejer, att ni ska sluta tänka så mycket på vad killar vill ha! So what om 100 killar älskar smala tjejer, men du själv gillar kurvor och är lite mer kurvig? Gå efter det DU tycker. Men man ska vara medveten om att de flesta killar föredrar äkta vara, faktiskt. Jag tror även detta med skönhetsoperationer gått så långt, för folk tror att killarna vill ha smala tjejer med stora bröst, medan det är tjejerna själva som strävar efter det idealet. Väldigt många killar säger att de föredrar äkta vara och att de inte vill att deras tjej ska operera sig.

Det finns lika många smaker om utseende som det finns människor. Alla tycker olika.
Jag tycker att man ska inse vad fin man faktiskt är, som man är skapad, utan alla bröstoperationer, fettsugningar, läppförstoringar osv. För vet ni en sak både killar och tjejer tänder extra mycket på? - Jo orden är ett bra SJÄLVFÖRTROENDE och en bra SJÄLVKÄNSLA. Att man VET sitt eget värde, på både insidan och utsidan kan locka människor så det skriker om det. Så var stolt över dig själv!

Försök leva så hälsosamt som möjligt och våga vara kurvig, för det är faktiskt inte fult att vara normalviktig och kurvig. Bryt idealet om att man måste vara smal, för det är inget måste!



Vackra Whitney Thompson.