Svar på tal

"nej du behöver ju inte gilla porr, bra att du står på dig =) men om du tror att din kille inte kollar på det eller tycker om det så har du fel.. kan lova dig att ALLA killar gillar porr o kollar på det!

säger han något annat så ljuger han! =)


SVAR: Haha, det där kallas verkligen att dra alla över en kant :) Jag vet att absolut inte alla killar (eller tjejer) kollar på porr. Det är ju en individuell sak, som allt annat. Samma med att alla tjejer inte gillar magrutor :) Alla är vi olika, det finns de som älskar porr, och det finns de som hatar porr. Men man ska absolut inte dra alla över en kant, för alla är olika :) Men brukar vara så, när man saknar kunskap om det ämnet.
#1 - swe-89@bilddagboken

Det där var det mest patetiska jag läst. Då lovar hon fel. Jag är en av alla killar som inte kollar på porr. jag gjorde det när ja var yngre men har växt ifrån det och tycker det är overkligt och äckligt bara

#2 - Anonym

bara så du vet skrev din kille till mig , sa att jag va söt oså :) säger det inte för att va taskig, tvärtom?

#3 - Evah

Bra att du är anonym då ;)

#4 - Mira♥

jätte fin blogg :) är det du som har gjort designen? :D

#5 - emilia

hahahaha men va löjligt! "kan lova dig att ALLA killar gillar porr o kollar på det" YEAH RIGHT

#6 - jeffä

Sv: Å fyfan vilken fjolla! Sånna där hatar jag. Precis som du skrev: snacka om att dra alla över en och samma kant! Shit alltså. Hon kanske borde tänka först och skriva sen;)