Så överskattat med att supa
Jag skrev på Facebook igår att jag tycker supa är så överskattat.
Jag ignorerar alla meddelanden och logginlägg där det står: "Fan vad full jag är/var" eller "SUPA". Tycker det är så himla omget faktiskt. Då fick jag en kommentar att det finns faktiskt något som heter att dricka för att det är gott. Ja, sjäkvklart finns det det. Men de som dricker för att det är gott, skriver inte sådana saker. De kan skriva: "Åh vad gott med ett glas vin." etc. Märker ni skillnaden? När man är omogen så skryter man om sin fylla, att man ska dricka, vad man ska dricka, och hur mycket man drack, men när man dricker för smakens skull så är man mer sofistikerad. Det är mycket bättre tycker jag.

Ibland känns det som jag är den enda i hela världen som hellre stannar hemma än att dricka mig full. Men jag ser inte det roliga i det. Man blir dåsig, får inte köra bil, riskerar att göra dumma saker, förstör sin kropp, bakfull/trött/huvudvärk dagen efter, och får inte köra bil då heller. Som jag skrev innan, så är det skillnad på att supa, och dricka för att det är gott. Men dricker man för att det är gott så kan man lika gärna dricka alkoholfritt eller inte dricka lika mycket.  Jag är lixom 20 år och har aldrig varit full, medan det finns de som närmar sig 30 som fortfarande skriver på facebook: "SPRIT. SUPA IKVÄLL". Sjukt tycker jag....Människor i ett nötskal...
Jag verkligen avskyr när folk inte svarar på ens kommentarer.
Så nu har jag slutat läsa "C" och även "S" bloggar. De svarar aldrig tillbaka, ändå svarar "C" till andra, och "S" får nästan inga kommentarer alls, så varför inte svara egentligen? Så sjukt patetiskt enligt mig. Visst, man bloggar för sin egen skull, men det är artigt och det är också för ens egen skull att svara på kommentarer tycker jag.

Denna "C" trodde jag verkligen var en bra person. Hon och jag hade mycket gemensamt. Men hon är lika falsk som många andra personer. Konstigt egentligen att hon väljer att alltid svara på andras, både anonyma och icke anonyma, men mina ignorerar hon :S Fast jag berömmer henne... Mysko. Men i alla fall så har jag slutat läst både "C" och "S" nu, så de har mist en läsare i alla fall.
Music (y)