Dagens fråga
#1 - Anonym

det som är negativt att vara smal det är att det är svårt att hitta visa kläder t ex. jeans, jag har fått höra många gånger att jag ska ha aneroxia men det har jag inte, jag äter som jag ska, älska tillo med mat :)

#2 - Ava

jag har ju kommenterat förr och berättat om hur jag är och har varit smal hela mitt liv och ja, det är väldigt jobbigt. dels att folk går omkring och tror att man svälter sig själv, att man har anorexia och spyr upp maten. många blickar, folk viskar osv. kan också vara svårt att hitta kläder som sitter bra då allt tenderar till att vara hängigt och stort. men jag har lärt mig ignorera folk. vet att många skulle döda för en kropp som min och jag försöker se det från den positiva sidan, jag behöver iallafall aldrig känna att jag behöver banta. sen har jag tur och ser inte sjukligt smal ut då jag fortfarande har alla kurvor jag anser att en kvinna ska ha. jag har bröst, jag har röv och inga ben sticker ut. jag är bara väldigt smal och väger lite, men jag tror definitivt det hade varit jobbigare och jag fått mer blickar om jag inte haft kurvor och varit helt platt och inte haft varken röv eller bröst. :)

#3 - Emelie

Ja det är ganska jobbigt ibland. Speciellt när man ska köpa kläder och de inte sitter bra för att man är lång och smal. Man måste liksom ha större storlek för att de inte ska vara för korta, men då blir de i stället för stora kring bröst/mage osv.



Även när man ska köpa jeans kan det vara jobbigt, speciellt när man som jag har stora höfter men är smal i övrigt och har långa ben.. Jag menar, det finns knappt jeans i storlek 27/36 liksom..



Det som också är jobbigt är när folk säger att man har anorexi/bulimi för att man är så smal.. Vissa har bara den ämnesomsättningen också.



Man kan även bli extra ledsen om man går upp några kilo om man alltid har varit smal som en sticka, eftersom hela ens kropp då ser annorlunda ut mot "vad den brukar göra" liksom.



Det finns både positiva och negativa saker med att vara smal.. Så att banta ner sig till smal som en pinne gör inte livet lättare liksom..



Kram :)

#4 - Ava

Vad fint sagt evah! Jag blir så glad. Nä men jag tror egentligen inte någon vikt duger åt folk. Folk gnäller oavsett hur man ser ut, och tjejer gnäller ju pga avundsjuka. Annars undrar jag varför aldrig nån kille säger såna saker om min vikt till mig. Du gör bra i att skita i folks kommentarer, det gör jag med för det spelar ingen roll hur man ser ut. Folk vill alltid klaga! :)

#5 - Sara-nilsson bilddagboken

jag är väldigt smal och jag tycker det är sjukt jobbigt.... man får alltid höra att man har anorexia och att man ska äta. men jag gör ju det! går bara inte upp i vikt. folk dömer direkt och man har svårt att hitta kläder som passar.... Så snälla tjejer, banta er inte till att bli så smala!

#6 - Evah

Förstår att det måste vara jättejobbigt :/

#7 - Anonym

hellre smal än tjock men ändå jobbigt att vara för liten för dem kläderna man vill ha och inte orka äta as mycket när det verkligen är god mat.

#8 - Evah

Förstår det :/