"Du tar åt dig"
Folk brukar skriva ibland att jag tar åt mig för att jag gör svar på tal och svarar på kommentarer som att jag är fet, ful och sådär. Men varför skulle jag inte svara på en kommentar? Det är ju ändå en åsikt och uppmärksamhet så självklart att jag svarar, mycket pga artighet :) Vill man behålla läsare så ska man självklart svara på kommentarer, och inte bara de bra, utan även de dåliga.

Jag har testat både och. För några månader sen när jag fick skit, så svarade jag inte alls. Då fick jag höra: "Du tar åt dig, eftersom du inte svarar. Jävla fegis." Och när jag svarar så får jag: "Du tar åt dig, eftersom du svarar." Finns det något mellanting mellan att svara och att inte svara? Det blir fel om jag svarar, för då tar jag åt mig enligt dem, och svarar jag inte så tar jag åt mig enligt dem. Då undrar jag, vilket ska jag göra tycker ni som klagar? :P Jag antar att ni skriver för att ni vill ha svar eller? Men när jag frågade en om detta så skrev hon att folk frågar ju inte, utan bara skriver: "Du är tjock." Så alltså är det bara frågor jag ska svara på. Inte skriva tack om någon ger mig en komplimang, inte skriva hej om någon hälsar, inte skriva min åsikt om något om det inte är en fråga :P

Men nej sörrni. Jag kommer fortsätta göra svar på tal, för det är ett sätt att svara på, och visa andra läsare vad jag får för kommentarer :) Jag kommer fortsätta svara på anonyma som skriver, och till folk som skriver på bilddagboken. För det är mitt sätt och det är artigt att svara. Nu blir det säkert att jag tar åt mig för jag skriver denna texten haha :P Folk slutar aldrig att förvåna mig. Men ni kan fortsätta läsa, och finna er i att jag svarar på kommentarer och försöka förstå att hade jag tagit åt mig av all skit jag får, så hade jag inte fortsätt att vara jag, eller så kan ni dra härifrån :) Erat eget val!
#1 - Emshie

Hej Evah, jag tycker att du är den allra smartaste bloggaren (okej, jag har inte läst alla bloggar men av dom bloggarna jag läst är du lätt smartast!). Jag undrar vad dina tass tatueringar betyder, om dom nu betyder något speciellt? :) Vill du göra fler tatueringar? Vadå isåfall? Kram!