Som man är, får man vara
Jag tycker alla borde vara sig själva.
Du är ju bra som du är. Så länge man inte är otrevlig eller skadar andra tycker jag att man ska få vara hur man vill. Vill man ha u-ringat, så ska man ha det, vill man ha baggyjeans så ska man ha det. Vill man lyssna på rock, så ska man göra det. Så fort man inte är som samhället vill att man ska vara, så får man sjukt mycket kritik. Du luras in i tron att du inte räcker till, om du inte följer samhällets osynliga regler.
Det gäller att bara kunna se igenom det där, och skita i vad samhället tycker och tänker om dig. Om du har rosa hår och trivs med det, varför ska du inte kunna ha det då? Samhällets åsikter om dig är bara skitsaker egentligen. Varför ska du lida för att göra andra till lags?
Du ska vara den du vill vara helt enkelt.

Du kommer alltid att bli bedömd
, med både positiva och negativa saker. Du kommer alltid få höra hur du ska vara, vad som är rätt. Men det viktigaste är din egen åsikt om dig själv. Visa din styrka, och ge dig fan på att ha ett bättre betéende än dem, och visa att du kan! Tro på dig själv och ge aldrig upp. Styrka är inte ditt utséende, utan det är din personlighet, ditt inre som är styrka.
Var bara dig själv för du duger som du är!