Kroppar är olika, även brösten
Jag vet att det är väldigt många tjejer där ute som är missnöjda med sina bröst.
Är det inte så att de är "för små", så hänger dem, stora vårtgårdar, för stora, strutiga osv. Känner du igen dig? Ni som känner såhär, varför gör ni det?

Jag vill börja med att påpeka att alla bröst är normala, alla bröst är fina.
När vissa männsikor pratar om hängbröst, så får de det att låta som något negativt. Men vad förväntar ni er när brösten är stora och naturliga? Hur ska kroppen orka hålla upp det? Bara för att man har stora bröst behöver det inte innebära att de hänger hur långt ned som helst. Det beror helt enkelt på hur fylliga de är. Även om man har en B-C kupa kan man ha hängbröst. Jag vill att folk ska förstå, hängbröst är naturligt, strutbröst är naturligt, stora vårtgårdare är naturligt.

Det är alltid prat om vad killen tycker är snyggt och inte snyggt. Vet ni vad? - Killar bryr sig inte lika mycket som ni tror. (Självklart finns det vissa som gör det, men de är inget att ha!) Gillar killen dig, så kommer han också gilla dina bröst, så oroa dig inte för det. Killar är lika mänskliga som oss tjejer. Skulle ni dissa killen för att hans kulor är lite mindre? Lär dig att gilla dina egna bröst, för de är vackra. Oavsett om de hänger, är fylliga, små, strutiga, osv. Ta hand om dina bröst, och lär dig att DU duger precis som DU ÄR!