Lyckligt förhållande, hur?
Att leva i tvåsamhet är ganska svårt, eller hur?
Man kan inte alltid göra det man är van vid att göra, utan man måste tänka på den andra parten också. Så nu tänkte jag skriva ned lite av mina tips, som jag hoppas kan hjälpa er också :)


* Man behöver inte tycka lika om allting.
- Det är helt okej om ni tycker olika i vissa saker. Man behöver inte tycka lika om exakt allting, även om man ofast söker sig till den som är mest lik en själv, men vissa saker är det bra att ha delade åsikter om.

* Diskutera - inte bråka.

- Ja, ni kanske har delade åsikter, men diskutera dem då istället på en bra nivå och sluta innan det blir ett bråk mellan er. Man får ha olika åsikter, och om man inte kan komma överens får man helt enkelt kompromissa.

* Somna inte ovänner.

- Om ni nu ändå skulle bli ovänner, se då till att bli vänner så snabbt som möjligt och prata ut om problemet. Att lägga sig som ovänner är det värsta man kan göra.

* Ha tid för varandra, men också för er själva.
- Att ha tid för varandra i ett förhållande är verkligen A och O. Det är jätteviktigt! Men det är också viktigt att ni inte glömmer bort er själva och vilka ni är, som man och kvinna utan varandra. Men tiden tillsammans är verkligen superviktig!

* Dela upp sysslorna.
- Om ni bor tillsammans, så var noga med att dela upp sysslorna. Exempelvis; Ena personen lagar mat och du diskar. Du städar toaletten, den andra städar vardagsrummet. Att dela upp så man vet sina uppgifter är väldigt viktigt.

* Sex och mys.
- Många anser sex vara jätteviktigt i ett förhållande. Enligt mig är det ganska viktigt. Myset, omtänksamhet kommer före. Om ni pysslar om varandra och kanske bara myser i soffan, utan krav på sex, så kommer sexet automatiskt och då blir det mycket bättre!

* Dölj inte saker för varandra.
- Att vara ärlig mot varandra och inte dölja saker för varandra är så himla viktigt. Berätta allt för din partner, för erat förhållande kommer att växa om ni kan prata om allt. Vad som hände på jobbet, blommor, mobiler, livet, ja allt. NI kommer växa tillsammans om ni är öppna mot varandra.

* Hita inte bara fel.
- Se inte bara din partners fel och brister, utan se mer på vad din partner är bra på och vad din partner gör bra. Det blir mycket mer positiv stämning i erat förhållande om ni själva är positiva.

* Överaska varandra.
- Det kan vara lätt att fastna i vardagen, men se till att ni inte glömmer bort varandra. Överaska varandra ibland med middag, blommor, en present, städat hemmet eller vad det nu kan vara.