Självsäkerhet är vackert

Det är frågan som många ställer sig. Hur ska man egentligen göra?

För det första; Allt börjar i Din hjärna. Du måste alltså ändra ditt tankesätt.
Du ska nu inte tänka på vad alla andra tycker och tänker, utan du ska våga vara du. Våga vara den personen du egentligen vill vara. Du kan också skriva ned alla dina tankar och åsikter om dig själv, båda negativa och positiva.

Du kanske är missnöjd med ditt hår, då kan du faktiskt byta frisyr, det kan pigga upp enormt mycket. Ändra på de saker du kan, och nu menar jag absolut inte att du ska operera dig osv. Jag menar att byta frisyr, byta kläder, prova nytt smink osv. För det kan göra dig helt annorlunda och mycket gladare. Men du ska däremot inte känna några måsten. Du måste inte sminka dig för att känna dig vacker, du måste inte vara smal för att känna dig vacker, du måste inte ha stora bröst.

Ni vet vad jag brukar säga; Ingen människa är ful. Jag vill att alla ska förstå sitt eget människovärde och förstå vad vackra de egentligen är. Utan smink, utan botox, silikon osv. Ni är superfina som ni är! Det vill jag få er alla att inse. Ni ska inte behöva känna måsten att sminka er och fixa er för att känna er vackra, och heller inte för att killarna ska gilla er. Det är absolut inte fel att fixa sig och allt det där, det gör även jag. Men jag känner inget måste. Jag vet att jag är vacker som jag är, utan allt spackel och utan att fixa mig. Jag har en fästman som älskar mig för den jag är, inte för sminkets skull. När jag sminkar mig, så är det inte för att jag ska göra André glad, eller för att jag tycker jag är ful utan smink, utan det är för att uttrycka mina känslor och det kan pigga upp med smink. Så förstå mig rätt, smink är inte fel, men det är fel att sminka sig för man tycker man inte är vacker utan smink, eller för att killar ska gilla en.

Innan någon kan gilla er, så måste ni gilla er själva. För vet ni vad?
- Att känna sig självsäker är vackert.