Svar på kommentar
SVAR: Alltså, är det verkligen så svårt att förstå vad jag menar med detta inlägget?
Jag tycker att alla duger som de är, att alla är fina som de är, och ja jag tycker att ALLA ska tycka det. Jag vill förändra deras åsikter. MEN det innebär inte jag att vill ändra på vad folk blir kära i, vad de tänder på. Mina inlägg är till för att hjälpa folk att få bättre självförtroende, att älska sig själva.
Det jag vill ha fram med detta inlägget är att man SKA vara nöjd med sig själv, oavsett hur man ser ut, för man är unik, man är vacker. Jag vill också få ANDRA att RESPEKTERA ALLA. Att ANDRA ska inse att det faktiskt är normalt med hängbröst, strutbröst, små bröst osv.

Idag sitter tjejer och gråter varje dag, pga de hatar sina bröst. När jag ska hjälpa dem, ska jag då sitta och säga; "Dina bröst var fina, men vissa kommer tycka de är skit fula"? - NEJ! Jag vill ha fram att INGEN ÄR FUL, vi har bara olika smaker. Men bara för att jag tycker alla är vackra kan jag inte tänka mig att ligga med alla, bli kära i alla eller ens bli vän med alla. Jag vill få folk att må bättre i sig själva, men även att alla kränkningar ska sluta, för allt är normalt, allt är fint. Sen är det självklart att man kanske inte själv dras till just allting, men poängen är att alla är fina som MÄNNISKOR. Du skriver själv att alla duger som de är, men att alla inte behöver tycka alla bröst är fina. Men om vi nu duger som vi är=fina som vi är, då är ju också alla bröst, snoppar, ben också fina eller hur?

Det jag vill är att alla ska inse människovärdet. Att alla är fina som människor, att alla är fina exakt som de är. Man behöver förstå sitt människovärde för jagets skull. För att kunna växa som människa, och det gör man inte om man inte får höra att man är fin som man är. Så om alla bara kunde inse att alla är fina som de är, så skulle världen förändras enormt.

Sen kan man verkligen inte jämföra kläder med människor. Kläder är ett dött ting, utan känslor. Det kan du ändra hur som helst, men en människa HAR känslor, en människa är skör och kan gå i sönder, både psykiskt och fysiskt. Man ska alltid ha i tanken; "Jag är fin som jag är, oavsett små bröst. Hanna är fin som hon är. ALLA är fina som de är." För det är så det är. Vi är alla unika, Guds skapelse och Gud gör inga misstag.

Och en sak till; Ni har säker fått en fråga om hur ni tycker någon ser ut. De flesta skulle säga att personen är ful, om den inte är ens egen smak, men vet ni? - INGEN är ful. Säg istället då; "Du ser jättebra ut, men du är inte riktigt min smak :)" För som sagt, ingen är ful, men bara för det behöver vi inte falla för allt och alla!