Tappa inte tron
Att tro på sig själv är så himla viktigt.
Slutar man tro på sig själv - slutar man leverera. Om man slutar leverera så gör man inte sitt bästa, för man tänker att det inte är någon idé, för man misslyckas ändå. Men vad gör det om man skulle misslyckas? Man kan ju alltid göra om, få en andra chans. Om du inte tror på dig själv, vem ska då göra det, när du inte visar vad du kan, vad du är bra på? Man måste våga. Då kan man lyckas, men man kan även misslyckas. Det är det som kallas livet. Att man vågar chansa, att man vågar misslyckas. Det är aldrig kul att misslyckas, men man kan lära sig något av det.

Att tro på sig själv kan vara oerhört svårt, jag vet. Men det är ett måste, för att kunna överleva. Jag kan själv ha svårt att tro på mig själv i vissa sammanhang, och det är okej att ibland vara osäker, men det får inte ta överhand. Man måste våga tro, man måste våga var sig själv. Det är så man kommer längst i världen. Även om man möter mycket motgångar, så vinner man på det i slutändan. Man kommer må bättre i sig själv om man vågar visa sitt rätta jag utåt, och mår man bra i sig själv så kan man leverera, göra sitt bästa.

Förstår ni nu varför det är så viktigt att ni inte låter er tryckas ned av någon? Stå på er, visa vilka ni egentligen är. Man får respekt, genom att visa respekt. Älska dig själv, tappa aldrig tron på dig själv, för du är den viktigaste i ditt eget liv, så våga vara du!