Boosta ditt ego!
Varför ifrågasätta de som INTE dricker?
Varför är det så, att alla frågar en varför man INTE dricker? Är det verkligen så konstigt att man väljer bort spriten för att leva ett sundare liv? Är det verkligen så konstigt att man inte finner alkohol intressant, roligt eller behöver det? Det tycker då inte jag. Jag finner det mer konstigt att vilja förstöra sin kropp, genom att supa.

Visste du att
En starköl 4,5% 50. cl, 235 kcal, motsvarar 12 stycken köttbullar?
Vitt vin 13,5%, 1,5 dl. 149 kcal, motsvarar 8 stycken köttbullar?
Gin & tonic 6cl. 206 kcal, motsvarar 11 stycken köttbullar?
Cider 2,25 50 cl. 230 kcal, motsvarar 12 stycken köttbullar?

Endel klagar på att jag är "så fet", de tycker att jag ska äta mindre. Men de vill också att jag ska dricka alkohol. Tänk vad mycket kalorier alkohol egentligen innehåller. Då är jag faktiskt "så fet" pga mat, istället för alkohol. Folk nojar så över sin vikt, de vill inte äta mat och de vill inte äta godsaker pga rädsla för att gå upp i vikt. Men de dricker alkohol ofta, som faktiskt förstör så mycket mer. Undvik istället alkohol och ät du du känner för, bara du tränar. Det tar mycket längre tid att förbränna kalorierna från alkohol än från mat.

Det finns heller inte några genvägar till att bli nykter snabbare. Det är bara att vänta. Du ska inte tro att det hjälper att ta en återställare, eller att dricka vatten osv. Att ta en återställare funkar inte alls. Du pratar om att du inte vill bli bakfull, så du tar dig en återställare på morgonen. Men nästa gång då? Du är full från igår, och blir mer full av återställaren. Nästa morgon gör du samma sak igen, för slippa bli bakfull.

Nej, alkohol stjälper mer än vad det hjälper. Våga säga nej, våga stå emot och våga gå din egen väg. Att säga nej är inte fegt, det är modigt! Att våga vara nyttig och hälsosam är beundransvärt och flera borde göra det!


Svar på kommentar

 
SVAR: Jag tycker det är sjukt att drömma om att bli våldtagen, och att bli upphetsad av det. En våldtäkt är ALDRIG trevlig, rolig eller upphetsande, för då är det ingen våldtäkt. En våldtäkt är hemsk. Det går inte ens att beskriva den smärtan man utsätts för när man blir våldtagen.
 
Däremot är det mer normalt om du drömmer om att killen ska vara dominat och lite mer hård mot dig. Det är väldigt vanligt att tjejer vill ha sådana killar i sängen, att han kanske ska klämma hårt osv. Men att drömma om våldtäkter är sjukt enligt mig.
 
Den frågan om utlänningar och svenskar har jag redan svarat på en gång.
Det kan du läsa i inlägget här.