Evah dissar

"Vänner" som inte bryr sig.
 
Jag har haft en del sådana i mina dagar...  Ni vet i det inlägget om min gymnasietid så skrev jag om att jag och en annan vän blev utkastade ur projektarbetet vi gjorde med två andra tjejer. Vi var ju ett gäng då. Vi träffades på fritiden, spelade, såg film, åt tillsammans m.m. Så jag och en person vi kan kalla Lina fyllde år med bara två månaders mellanrum, så vi bestämde oss för att fira oss samtidigt. Så jag och de andra tre gick ut på en pizzeria och åt mat. "Lina" fick en present av "Lollo", men jag fick ingen av "Lollo". Det var alltid så, det var jag som blev utstött, och även min andra nära vän som jag fortfarande umgås med. När vi skulle ha filmkväll ville jag ha med min dåvarande pojkvän, och då blev "Lollo" sur, för att det skulle vara en tjejkväll men "Lina" fick ha med sin pojkvän.

Det var även såhär när jag tog studenten, fast med några andra. Jag och en av mina bästa vänner umgicks med två andra tjejer som vi kan kalla Elsa och Andrea. Jag och min bästa vän bytte presenter med varandra. Men Elsa och Andrea hade inte med någon till mig, utan de bytte bara med varandra och min bästa vän. 

En tjej i klassen (som jag inte gillade och hon gillade inte mig men ändå) hade med rosor till alla i klassen men gav ingen till mig. Kändes sjukt, men det förstörde inte min dag, men idag kan jag undra; Vad gjorde jag för fel? Jag gjorde inget fel, det vet jag. Jag var en bra vän, men på något sätt har jag alltid blivit utsött av folk i skolan.

Det jag vill ha fram med detta är att du ska dumpa de personer som inte bryr sig om dig. De är inte värda dig. Jag vet mycket om hur det är att bli utstött och mycket är för att jag inte dricker. "Lollo" klagade alltid på att jag inte drack och hon tyckte att jag var som 40 år och bara var tråkig. Skit i dem som är otrevliga/stöter undan dig/diskriminerar dig, för de är inte värda att lägga energi på.
 
Sådana vill bara få dig att må dåligt och det ska de inte få! Hitta nya vänner som du kan vara dig själv med. Ingen är perfekt i allas ögon, men alla är perfekta i någons ögon!