Otrohet= förstör ditt förhållande
Jag tycker inte alls otrohet är bra. Det är verkligen det dummaste du kan göra i ett förhållande. 
Vill du förstöra ditt förhållande och göra det värre än vad det redan är, då ska du vara otrogen. För det är vad otrohet orsakar. Det förstör, din partner blir inte bara väldigt sårad, partnern kanske till och med lämnar dig. Det är inte bara partnern som blir sårad, du sårar även dig själv.

Många säger att de är otrogna för att:

* De har varit gifta så länge och saknar gnista.
- Försök då att hitta tillbaka eller ta ut skiljsmässa, för otrohet gör inte så ni blir mer kära och hittar den där gnistan igen, tvärtom, ni kommer skilja er den dag det kommer fram!

* De söker spänning och vill inte leva monogamt.
- Var ärlig om det från början då, innan du skaffar partner.

* De är inte kära längre.
- Men vafan stannar du kvar för då?! Gör slut om du inte är kär!

Jag tycker otrohet är det värsta du kan göra. Det sårar så enormt mycket. DU som har funderingar på att vara otrogen, tänk till. Vill DU att DIN PARTNER ska vara otrogen mot DIG? Vill du att din kille doppa kuken i en annan tjej, vill du att din tjej ska få sin snippa fylld med någon annans kuk?! De flesta vill inte att deras partner ska vara otrogna, så varför ska DU vara otrogen då? Tänk till innan ni gör något, för otrohet förstör. Är det verkligen värt att mista den man älskar, för ett engångsligg med något ragg från krogen?! TÄNK PÅ ATT SANNINGEN KOMMER ALLTID, ALLTID FRAM!!!
#1 - Carlos

Jag håller helt med dig, det finns aldrig en ursäkt för otrohet. Det hela är väldigt enkelt, antingen så är man ihop med en och samma person och är trogen, eller så gör man slut om det inte passar.



Varför är man ens ihop med en person om man inte är intresserad av att bara vara med den? Helt idiotiskt.

#2 - Evah

Exakt, bra skrivet :)