Skönhet, vad är det?
Vad är skönhet egentligen?
Är det att vara lång och slank, med de där runda stora brösten? Är det att vara kort och mullig, med en saftig rumpa? Är det att vara lång och mullig?

Vet ni vad? - Skönhet finns i alla former. Du behöver inte vara lång och slank, eller kort och mullig. Du kan vara precis hur som helst, ändå vacker. Men du ska också vara hälsosam. Att vara anoretiker eller riktigt fet är inte vackert, just för att det är skadligt för hälsan. Människan i sig är vacker, men att göra sådant med sin kropp är inte vackert. Däremot att vara naturligt smal är annorlunda. Finns de som inte kan gå upp ett kilo.
Man kan välja hur man vill leva. Man kan välja sitt tankesätt, bara man ger sig fan på det, bara man försöker och verkligen vill. Givetvis kan man behöva hjälp utifrån, men allt handlar om DIG och ditt tankesätt. DU måste vilja ändra ditt tankesätt för att kunna må bättre i dig själv.

Man får ofta kommentarer om vad folk tycker är fel på ens utseende. För mig är det exempelvis att jag har hög panna, spetsig näsa osv. Men vad ska jag göra åt det? - Visst, jag kan operera näsan och göra den mindre spetsig. Men kan jag verkligen göra pannan mindre? Jag vet inte om det finns någon operation för det?! Varför ska jag då gå och älta, år efter år, efter år det jag inte kan göra något åt? Varför inte bara acceptera hur man ser ut? Är det verkligen nödvändigt att gå och älta detta, må dåligt hela tiden över hur man ser ut?
- NEJ, det är det inte.

Att ha hög panna, potatisnäsa, stora lår osv, vad gör det? DU ÄR VACKER SOM DU ÄR! DU ÄR UNIK! Det spelar ingen roll hur du ser ut. Det kanske låter som en klyscha, men skönhet kommer inifrån. Trivs du med dig själv, och accepterar dig själv så kommer det synas utåt, och du kan få fler människor att trivas med sig själva. Så förstå när jag säger; DU är vacker, du är fin. Inse det och låt inte komplexen och mobbarna ta över ditt liv!