10 sanningar

 

1. Jag är väldigt mörkrädd.
- Kan inte vara i ett helt mörkt rum. Får panik och tror att någon är där inne.

2. Jag måste ha ordning på allt.

- Tål inte när det är rörigt. Var sak har sin plats

3. Jag har lätt för att brusa upp mig.
- Om jag möter ett problem blir jag lätt sur, men det går över ganska snabbt.

4. Jag vill att allting ska gå fort.
- Saknar verkligen tålamod, särskilt när det gäller mig själv. Vill lära mig allt direkt.

5. Jag älskar Hannah Montana.

- Jag är nästan besatt av serien, filmen och musiken.

6. Jag har ofta ont i magen.

- Beror mestadels på oro och min före detta ätstörning.

7. Jag är väldigt noga med att skriva rätt.

- Hatar stavfel, särskilt i blogginlägg.

8. Jag klarar inte av skolor.

- Jag hatar att gå till en skola. Mycket pga mobbningen från 8:an och lärarna från gymnasiet.

9. Jag har alltid älskat att ha u-ringat.

- Tycker man ska visa att man är stolt över det man har!

10. Jag är feg vid byte av frisyr.

- Jag är jätterädd för att ändra frisyr. Är rädd att det inte ska bli som jag vill.

 


Baso är så jävla bra <3

Jag vill tipsa er om låten inget nytt under solen.
Sjukt bra låt enligt mig :) Tommy (artistnamn Baso) är en jätterar kille, som man lätt kan prata med, och hans texter är sjukt bra :) Han skriver om hur det är att må dåligt, men också positiva texter, så man kan bli peppad. Så sprid hans musik, för jag lovar er, ni kommer älska hans låtar :)

Kolla in låten HÄR(BTW SÅ KRÅNGLAR BLOGG.SE SÅ NI KANSKE INTE KAN KOMMENTERA. MEN PROVA SENARE)
Alla vill bli älskade

Alla har ett behov av att bli älskade och respekterade.
Det är något som man MÅSTE Ha som människa, för att kunna fungera. Människan är skapad för att vara i "flock", alltså ha folk runt omkring sig, som älskar en och bryr sig. Även de så kallade ensamvargarna behöver någon som verkligen finns där. Så tänk efter när du är elak mot någon. Tänk om personen har det svårt hemma, föräldrar som slår eller inte bryr sig, kanske blir misshandlad av sin partner, mobbad i skolan. Du vet ingenting. Du vet inte hur skör personen är.

Folk brukar också prata om att jag och sådana som mig är så uppmärksamhetssökande. Men det är vi alla på något sätt. Vissa tar sådana bilder som jag, vissa är otrevliga, vissa super, vissa målar. Nu säger inte jag att bara för man målar eller super så vill man ha uppmärksamhet, absolut inte. Det jag menar är att alla vill vi ha beröm och uppmärksamhet. Om du tex målar en tavla vill väl du att folk ska titta på den, säga att den är fin, eller hur? Om du lagar mat vill du att folk ska smaka, och säga att det är gott. För bekräftelse att vi duger behöver vi ALLA.


Du ska också tänka på när du mobbar någon, att den är lika mycket människa som du. Kött och blod som du.  Därför vill jag få bort all ondska (inte bara mot människor, utan även mot djur iofs). Det är så många som idag tar livet av sg pga mobbning och elakheter över internet också. Så tänk dig för. Vill du vara ORSAKEN till att någon tar livet av sig? Hur skulle du känna om du var det? Tänk efter. Jag vet, du som mobbar mår också dåligt egentligen, det är därför du gör det. Men be någon om hjälp. Ring BRIS, BUP, prata med en lärare, någon föräldrer, en vän, vännes föräldrar. För du ska INTE ta ut det på andra. Det är lågt och man är en dålig människa då. Du måste få hjälp, du som mobbar, för det är inte respektabelt att göra såhär!


Om du bara ser på när någon blir mobbad, så är du en mobbare själv. Jag förstår om man inte vågar gå i mellan, men prata med någon vuxen. Berätta vad som händer och försök att hjälpa. Om du vågar, bli vän med den mobbade, prata med den. Hälsa. Ett hej kan rädda någons liv. Visa att du bryr dig, på något sätt, för imorgon kan det vara försent. Det som får ungdomar att må dåligt

Det jag tror får så många ungdomar idag att må dåligt är all press.
Det ställs höga krav i skolan. Du måste ha många MVG för att komma in på unveristetet, du måste kunna matte och engelska. Många föräldrar tar sig inte tid att prata med sina barn, de har lixom inte tid för sina barn i många fall. Sedan är det väldigt svårt att få jobb idag, och skolan bryr sig inte alltid heller när man vill plugga upp sig. Därför förstår jag varför så många ungdomar tröttnar. Det ställs väldigt höga krav på ungdomar idag.


Det är inte bara skola, jobb m.m utan man ska också skriva en blogg där man uppdaterar ofta, träffa vänner, shoppa, festa, vara en bra flickvän/pojkvän.... Hur ska man hinna? Unga tjejer läser bloggar där tjejerna som driver dessa bloggar festar, shoppar och fikar hela dagarna. De vill också ha ett sådant "lyxliv". Därför gör de mer än de orkar, för att verka så perfekt utåt. Detta gör så att många ungdomar idag mår jättedåligt. All stress och press, att man måste se ut på ett visst sätt, vara på ett visst sätt gör att väldigt många blir deprimerade. Detta tycker jag är väldigt synd, eftersom jag tycker att alla ska vara sig själva, och göra det man känner för. Inte göra saker för någon annans skull. Nu menar inte jag att man ska vara självisk, men att ingen annan ska få bestämm hur man ska vara eller se ut.

5 tips:

* Lär dig säga nej.
- Ta inte på dig så mycket så du inte klarar allt. Säg istället att du inte orkar eller hinner.

* Unna dig själv saker.
- Istället för att tänka att du inte hinner ta det där badet, så gör det. Alla behöver slappna av.

* Försök inte vara perfekt.
- INGEN är perfekt. Du kommer aldrig lära dig allt, men våga försöka och våga be om hjälp.

* Prata med dina nära och kära.
- Att prata om sina problem och diskutera, gör så att allting känns lättare än att bära allt själv.

* Tänk positivt.
- Ja du kasnke misslyckades med provet, so what? Gör ett nytt försök :)

Svar på talSVAR: För det första; Jag skrev aldrig att ingen vill ha oralsex, jag skrev att alla tjejer inte vill ta den i munnen. Det är en viss skillnad. För det andra; Vet du om att det är barnporr? Det är olagligt. Man räknas som barn tills man är 18 år. Så du var 15 år när du började, och det är olagligt. För det tredje; Så tror inte jag att du vet mer än häflten av jordens befolkning om oralsex. Det där var bara ett sätt för att hävda dig. 

Det jag ville ha fram med att porr kan vara dåligt, som jag också skrev i inlägget är att MÅNGA tror att det SKA vara så. Som jag skrev i inlägget, det finns INGA SKA i sex, man gör det man känner för helt enkelt, och man ska vara överrens. Men många som ser porr tror att ALLA tjejer/killar ska göra så, så och så, vara så, så och så, medan långt ifrån alla gillar porr sex. 

Ni kan läsa inlägget jag skrev HÄR

Dagens låtDJ Splash Memories


Tiden mellan barn och vuxen

De flesta vet vad tonåren är, och att det kan vara sjukt jobbigt.
Jag kan fortfarande känna så. Vad är jag? Barn? Vuxen? Mitt i mellan?
Är jag redo att börja leva som vuxen? Mycket sådana frågor snurrar i mitt huvud, och jag vet ändå svaret. Nej, jag är inte redo än. Jag ligger kvar där. I åldern mellan barn och vuxen, och varför stressa? Jag kommer en dag bli vuxen, jag kommer en dag flytta hemmifrån, betala mina räkningar, tvätta, diska, laga mat. Men inte än.


Jag tar en dag i taget, försöker få ordning på livet innan. Att bara skynda på kan göra så man hamnar i depressioner, för allting gick för fort. Dit vill jag inte komma igen. Jag stressade från barn till tonåringen, varför göra samma misstag igen? Låt tiden ha sin gång, låt dig mogna in i saker och låt det ta den tid det tar.
Om jag ska vara ärlig, så vill jag inte flytta än. Jag vill vara mammas och pappas lilla flicka ett tag till. Det låter de mig vara. Jag tycker det är skönt att bo hemma. Att få växa in i sakerna och göra det i min egen takt. För jag vet att jag måste bli redo innan jag kan göra det på ett bra sätt. Jag älskar min familj, jag älskar att bo hemma och tillbringa tid med dem. Dagen kommer, då jag och André flyttar ihop på riktigt, blir vuxna tillsammans och skaffar familj.
Men den dagen får vänta, för nu är jag fortfarande barn.


Idolbild"Hej Evah!
Du är en underbar bloggare, den bästa bloggen som jag läser faktiskt :) Läser varje gång du har skrivit ett nytt inlägg på bloggen, den bästa. Här kommer en idolbild från mig :)

Puss och kram Kim Henningsson Tingsryd

min blogg:
http://tingsrydinmyheart.blogg.se"

Åh tack så mycket :) Det behövdes verkligen! <3


Linnéa <3
Denna fina bild fick jag av min Nea :) <3<3
Och denna får du av mig gumman :) <3<3

Kämpa och sätt gränser!!!

Det finns ca 6,8 miljarder i världen, därav ca 6,8 miljarder sätt att leva och vara.
Så varför klagar egentligen folk så mycket på andra? Varje människa är unik, hur den än väljer att vara.  Varför skulle det vara fel på mig för att jag väljer att klä mig som jag gör? Varför skulle det vara fel på dig för att du väljer att alltid gå i mjukisbyxor? Det ÄR INGA fel. Det är bara det att vi alla väljer olika.  Jag skulle aldrig välja att ha kort hår, men det kanske just du väljer att ha, medan du kanske aldrig skulle välja att klä dig i sådana kläder som jag. Det finns 6,8 miljarder sätt att leva på, 6,8 miljarder åsikter, 6,8 miljarder personligheter. Det kvittar om du och 1000 skulle klä er likadana, ni kommer aldrig bli identiska, just för att ni alla är unika! Var stolta över det och sluta kränka andra som inte passar eran smak!

Jag förstår att man inte kan förändra hela världens syn på mobbnigar och kränkningar. Många är trångsysnta och kommer aldrig förstå hur fel det är att kränka någon, många kommer aldrig förstå att det är hos dem som kränker/mobbar som problemet sitter hos, inte hos den som får ta emot skiten.  Men genom att FÖRSÖKA ändra folks syn, genom att kämpa så kanske jag kan ändra synen hos 10 människor, hos 20 människor, hos 1000 människor. Som får sig en tankeställare, som slutar med dessa dumheter, då är det iallafall några mindre.

För kämpa måste man göra. Jag är ingen som ger upp, och det tänker jag inte göra nu heller!
Du kommer ALDRIG bli älskad eller gillad av alla dessa 6,8 miljarderna i världen, men DU kan göra skillnad. DU kan stå upp för dig själv och andra och visa att det inte är respektanbelt att kränka och mobba likaså över internet!


Magnus har ritat av mig

 

 

Aw visst var det fint? :) Tack så jättemycket Magnus! Blev super glad för dessa två :)

 

Nu blir det att plugga teori och sen kanske ut och övningsköra med pappa. Men så länge kan ni väl bomba mig med mejl, bilder och kommentarer? :) Jag svarar på allt! Hjälper er också gärna om ni behöver råd m.m :)

 


Idolbilder


Tack Sara Nilsson :)Haha jag blev verkligen sjukt förtjust i denna bilden :) Så jävla bra ritat :)
Tack så jättemycket Lina :)Tack så jättemycket Jennie :) Älskar att få bilder av dig! De blir så fina :) <3
Fördomar - att kunna styra sina tankar

Många, väldigt många har fördomar idag. Detta kan gälla allt. Personer, länder, ställen, läggning m.m. Men vet ni, man kan faktiskt lära sig hantera sina tankar, och styra dem!

Som när det gäller en person t.ex. Många tänker ju direkt de ser en tjej av min "sort" (en tjej som är stolt över sin kropp): "Vilken bitch. Hon tror att hon är bättre än alla andra." Eller: "Hon är en hora".  Istället för att tänka detta, så kan man styra sina tankar och tänka: "Ja, hon kan vara en hora, hon kan vara en översittare/bitch, men hon kan också vara hur snäll som helst, så jag lär känna henne innan jag dömer."

Man kan ju faktiskt inte grunda att man är hora, bitch eller översittare om man inte vet något om personen eller känner den. Jag önskar att flera kunde lära sig detta tänkandet. Istället för att döma, så tar man reda på sanningen FÖRST, sedan kan man döma. Så snälla, lär er att prata lite med personen innan ni skapar er en uppfatting, för det säger mer om er som dömer mig innan, än vad det gör om mig!
Till er läsare


Självförtroende - detta motiverar mig

Fick ett tips av en kille, Christoffer Zarow@facebook, att jag skulle skriva om vad som motiverar mig inom självförtroende. Så nu tänker jag göra det :)

Det första är ju såklart mina vänner, familj och pojkvän som peppar mig varje dag, finns där och verkligen bryr sig. Jag vet att de älskar mig, och tror på mig. Att ha folk i sin närhet som piggar upp gör så man mår mycket bättre. Försök att hitta vänner som du kan lita på, och dumpa de som snackar skit eller inte finns där när du behöver dem. För ens omgivning är jätteviktig.

Sen brukar musik peppa mig extremt mycket. Att lyssna på låtar som får mig att bli glad. Där jag känner: "Jag är snyggast i världen. Här kommer jag.". Kanske låter jätteego, men jag LOVAR, det får dig att lysa på ett helt annat sätt. Exakt samma med kläder, frisyr och smink. Hittar man rätt, där man känner sig bekväm och snygg så strålar hela ens personlighet. Att vara bekväm i kläder, frisyr, omgivning är verkligen så oerhört viktigt!

Sen även att få bra kommentarer, på internet och IRL gör också väldigt mycket. Att man får se att det man gör är bra, att folk gillar det man gör, det är en underbar känsla som ALLA behöver. Men det är också väldigt viktigt att DU SJÄLV gillar det du gör. Att du känner dig bekväm med att skriva, ta bilder m.m. Man ska aldrig göra något, lägga ut något som man inte är bekväm med.

Sen det som peppar mig mycket är all kritik också faktiskt. Får jag en kommentar på bloggen där det står; "Lägg ned bloggen. Du är ful, billig" m.m så vill jag göra ännu bättre ifrån mig. Skriva ÄNNU mer blogginlägg, tar mer bilder och verkligen ge järnet. Så kritik kan också vara bra, i alla fall för mig. (Nu menar jag absolut inte att man ska kränka, för det är i alla fall fel!)

Så ta och pröva mina tips, så ska ni också få bra självförtroende :)


Oj vad ni skickar idolbilder haha :)

"God kväll Evah!

Jag ville bara skicka dig en liten bild som jag knåpade ihop. :)

Du verkar vara en riktigt mysig tjej med sunda värderingar och ett ständigt positivt tänkande. I like it!
Fortsätt att vara den du är, som du är! <3

Du är ju dessutom en fröjd för ögat, vilket gör bloggläsandet ännu roligare! (gillar även dina videobloggar, där man får höra din röst också).


Med vänlig hälsning //Anonym"

 

Denna fina bild kommer från Nattis :)

Tack så jättemycket till er båda :)

Hehe väldigt vad jag får idolbilder nu :P Typ bara det som står på min blogg nu, haha :D Men bara kul!

 


Idolbild + min dag

Idag har jag varit inne och övningskört igen.
Går bättre och bättre, och idag sa han att vi skiter i att träna på att backa runt hörn, för jag kan det tillräckligt nu.
Har också pluggat matte för fullt. Kunde inte sova inatt, så gjorde massa matte och även nu idag. Gjort snart ett helt kapitel. Men jag HATAR matte.... Känner mig inget vidare pigg heller, jättedeppig om jag ska vara ärlig :( Det är inge kul... Snälla pigga upp mig, få mig att tänka på något annat än att plugga!
Tack så jättemycket Nattis för denna fina bild :)

Idolbild, igen ;)Tack så jättemycket för denna fina bild :)
Man kan ju inte hålla med en person om allting, men tycker det är skönt att du väljer att se det positiva :) Tack än en gång! <3
Idolbilder


Tack så jättemycket :)
Jättegulliga bilder :) <3

Bloggtips

Jag tycker ni ska besöka en tjej som skriver om sitt liv i Malmö.
Hon uppdaterar den ofta, och skriver även lite om samhället.
Hon har nyss börjat skriva i denna blogg, så läs hennes blogg och kommentera lite vet ja :) Alltid kul att läsa nya bloggar, och du kommer inte att ångra dig :)

Klicka HÄR för att komma till hennes blogg :)Naw så söta ni är <3

 

 

 

 

Tack så jättemycket till er alla :) Ni är så söta, och det värmer verkligen att ni skriver sådana här saker <3

 

 


Idolbilder

Tack så jättemycket Sara-nilsson@bilddagboken för dessa fina bilder :)Evah FETdissarFOLK SOM SKRIVER ELAKA SAKER TILL MICHA (och till andra givetvis)!

Allså herregud, vad har ni för liv?! Gått igenom massor av hennes kommentarer nu. Hon får kommentarer som "hora", "fan vad små bröst du har", "Du är tjock", "äckliga hora".

VADFAN ÄR DET MED ER?! Detta är riktat till ALLA som någon gång skrivit en elak kommentar till henne (eller andra pga utseende). Så jävla sjukt. Vissa skriver också att hon får skylla sig själv att hon får höra sådant, när hon ser ut som hon gör och lägger in sådana bilder som hon gör.

1. När började man välja sitt utseende?
2. Det kvittar hur du ser ut, vilka kläder du än har, vilka bilder du än tar, INGEN har rätt att kränka dig på något vis. Det är olagligt!


Sen när man går in på deras egna bloggar, på de som klagar. Då ser man massor av inlägg: "Klaga inte på det jag gör. Jag får lägga in vad jag vill. Detta är min blogg". Yadayadayada.... Vilken dubbelmoral. Varför klagar ni då på andra?! Jag tror säkert att Micha gör jättemånga fel som mamma, men mycket är pga hennes ålder. Men vafan, sluta hacka på hennes utseende och massa skit. Lägg bara ned, och det gäller ALLA!

Min kommentar på hennes inlägg:

"Men kära värld vad folk ska klaga :S
Ni bombar ju denna tjej med elakheter, och vad ger det er?
Ni blir knappast snyggare av att kalla henne ful, ni blir knappast smalare av att kalla henne tjock och ni får inte större tuttar av att säga att hennes är små!

Om hon nu är tjock, om hon nu har små bröst, tror ni inte hon vet om det själv? Hon måste la sett sin kropp mer än vad ni gjort. Ni är fan hemska människor. Sluta upp med att kränka andra, för ni vinner inget på det, och i slutändan är det NI som blir olyckliga. Inte personerna ni klagar på!

Kärlek och respekt!"

Kissie=dålig förebild?

Ni har väl sett debatten med Kissie?
Där pratar många om att hon är dålig förebild, pga sina silikonbröst, läppar, barnmant osv och osv.  Att många tjejer tar efter och att ätstörningar har ökat sedan Kissie och sådana bloggare startade. Jag tycker absolut inte att man ska uppmana och skriva; "ÄT BARNMAT. SKAFFA SILKION!". Men det gör inte Kissie heller. Jag håller verkligen med henne. Det är hennes liv, varför ska hon ändra på det för en bloggs skull egentligen?  Hon bloggar ju för att hon tycker det är kul, och om sitt liv. Ska hon då sitta och ljuga om sitt utseende och sitt liv?

Att unga tjejer tar efter, hm. Jag säger samma som jag brukar; DET ÄR FÖRÄLDRARNAS ANSVAR ATT HÅLLA KOLL! Tjejer som är 14 år har ingen erfarenhet, men är det inte dags att föräldrar checkar sina barn lite mer då och pratar med dem, och tar reda på hur de tänker och hur de mår? Varför ska Kissie och andra sådana bloggare ta hand om detta? Visst, man väljer vad man skriver om, och jag kan hålla med om att Kissie har många dumma åsikter. Men jag tycker inte att Kissie ska behöva "vara förebild". Kan hon inte bara få vara sig själv?!

Jag tycker Kissie är en stark person. Hon är SVERIGES STÖRSTA bloggerska. Får jättemycket skit varje dag, där både vuxna och unga hatar det hon gör. Men hon står kvar på sin plats. Hon ger inte upp, utan fortsätter vara sig själv. Hon hanterar skiten bra, för hon blir inte knäckt av det. Hon kör sitt race fast folk hatar det! DET borde folk uppskatta, och DET borde unga tjejer/killar ta efter. Att alltid stå på sig, och tro på det man gör, att skita i om hela Sverige skulle hata det du gör.

Jag tror verkligen inte att det är sådana som Kissie som gör att statistiken ökar med ätstörningar. Jag tror mer det är själva samhället. Föräldrarna och skolan. Sen självklart har media mycket i det också. Men varför klagar ingen på när det står i tidningar: "SÅ GÅR DU NED I VIKT"? Det borde ju också ha inverkan på folk, när de ser smala fina tjejer i tidningar. Utan finnar, utan bristningar, utan celluliter, som lever det "perfekta" livet. DÄR ska man börja. Att skolan och föräldrarna tar sig mer tid med elver/barnen. Att de lyssnar och bryr sig. Att de håller koll mer på vad barnen egentligen gör.

Sen måste man ta fram mer naturliga tjejer i media. Jag tycker absolut inte man ska lägga ansvaret på en tjej som Kissie, utan ni som har makt, ni i media ska ändra eran image. Visa unga tjejer och killar att ingen är perfekt, ta fram mulliga tjejer/killar, ta fram tjejer med det där "misslyckade" håret, för det är MEDIA, som kan göra förändring.KÄRLEK OCH RESPEKT!


Två år sen....!!!

Nu är det den andra mars....
Alltså två år sen. Jag kan inte glömma, inte förstå.
Jag tänker inte lika mycket på det och dig, men det finns ändå där och tär. Jag hatar dig fortfarande och det kommer jag alltid att göra! Sådan smärta släpper man inte, aldrig någonsin. Särskilt nu när det är natt, kommer tankarna igen. Jag hatar dig, jag hatar dig! Så fort detta datumet kommer, så vet jag att natten blir olidlig, tack vare dig. Det har gått två år, men det gör ont och det går inte över! Fan, fan fan!


Dagens blogg blev:

http://carolinhes.nu/

 

http://amandalinneagrahn.blogg.se/

 

GRATTIS TILL ER :)

NI SOM INTE VANN, ANMÄL ER GÄRNA IGEN NÄSTA GÅNG :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...