10 sanningar

 

1. Jag är väldigt mörkrädd.
- Kan inte vara i ett helt mörkt rum. Får panik och tror att någon är där inne.

2. Jag måste ha ordning på allt.

- Tål inte när det är rörigt. Var sak har sin plats

3. Jag har lätt för att brusa upp mig.
- Om jag möter ett problem blir jag lätt sur, men det går över ganska snabbt.

4. Jag vill att allting ska gå fort.
- Saknar verkligen tålamod, särskilt när det gäller mig själv. Vill lära mig allt direkt.

5. Jag älskar Hannah Montana.

- Jag är nästan besatt av serien, filmen och musiken.

6. Jag har ofta ont i magen.

- Beror mestadels på oro och min före detta ätstörning.

7. Jag är väldigt noga med att skriva rätt.

- Hatar stavfel, särskilt i blogginlägg.

8. Jag klarar inte av skolor.

- Jag hatar att gå till en skola. Mycket pga mobbningen från 8:an och lärarna från gymnasiet.

9. Jag har alltid älskat att ha u-ringat.

- Tycker man ska visa att man är stolt över det man har!

10. Jag är feg vid byte av frisyr.

- Jag är jätterädd för att ändra frisyr. Är rädd att det inte ska bli som jag vill.

 

Baso är så jävla bra <3
Jag vill tipsa er om låten inget nytt under solen.
Sjukt bra låt enligt mig :) Tommy (artistnamn Baso) är en jätterar kille, som man lätt kan prata med, och hans texter är sjukt bra :) Han skriver om hur det är att må dåligt, men också positiva texter, så man kan bli peppad. Så sprid hans musik, för jag lovar er, ni kommer älska hans låtar :)

Kolla in låten HÄR(BTW SÅ KRÅNGLAR BLOGG.SE SÅ NI KANSKE INTE KAN KOMMENTERA. MEN PROVA SENARE)Alla vill bli älskade
Alla har ett behov av att bli älskade och respekterade.
Det är något som man MÅSTE Ha som människa, för att kunna fungera. Människan är skapad för att vara i "flock", alltså ha folk runt omkring sig, som älskar en och bryr sig. Även de så kallade ensamvargarna behöver någon som verkligen finns där. Så tänk efter när du är elak mot någon. Tänk om personen har det svårt hemma, föräldrar som slår eller inte bryr sig, kanske blir misshandlad av sin partner, mobbad i skolan. Du vet ingenting. Du vet inte hur skör personen är.

Folk brukar också prata om att jag och sådana som mig är så uppmärksamhetssökande. Men det är vi alla på något sätt. Vissa tar sådana bilder som jag, vissa är otrevliga, vissa super, vissa målar. Nu säger inte jag att bara för man målar eller super så vill man ha uppmärksamhet, absolut inte. Det jag menar är att alla vill vi ha beröm och uppmärksamhet. Om du tex målar en tavla vill väl du att folk ska titta på den, säga att den är fin, eller hur? Om du lagar mat vill du att folk ska smaka, och säga att det är gott. För bekräftelse att vi duger behöver vi ALLA.


Du ska också tänka på när du mobbar någon, att den är lika mycket människa som du. Kött och blod som du.  Därför vill jag få bort all ondska (inte bara mot människor, utan även mot djur iofs). Det är så många som idag tar livet av sg pga mobbning och elakheter över internet också. Så tänk dig för. Vill du vara ORSAKEN till att någon tar livet av sig? Hur skulle du känna om du var det? Tänk efter. Jag vet, du som mobbar mår också dåligt egentligen, det är därför du gör det. Men be någon om hjälp. Ring BRIS, BUP, prata med en lärare, någon föräldrer, en vän, vännes föräldrar. För du ska INTE ta ut det på andra. Det är lågt och man är en dålig människa då. Du måste få hjälp, du som mobbar, för det är inte respektabelt att göra såhär!


Om du bara ser på när någon blir mobbad, så är du en mobbare själv. Jag förstår om man inte vågar gå i mellan, men prata med någon vuxen. Berätta vad som händer och försök att hjälpa. Om du vågar, bli vän med den mobbade, prata med den. Hälsa. Ett hej kan rädda någons liv. Visa att du bryr dig, på något sätt, för imorgon kan det vara försent.