Fördomar - att kunna styra sina tankar
Många, väldigt många har fördomar idag. Detta kan gälla allt. Personer, länder, ställen, läggning m.m. Men vet ni, man kan faktiskt lära sig hantera sina tankar, och styra dem!

Som när det gäller en person t.ex. Många tänker ju direkt de ser en tjej av min "sort" (en tjej som är stolt över sin kropp): "Vilken bitch. Hon tror att hon är bättre än alla andra." Eller: "Hon är en hora".  Istället för att tänka detta, så kan man styra sina tankar och tänka: "Ja, hon kan vara en hora, hon kan vara en översittare/bitch, men hon kan också vara hur snäll som helst, så jag lär känna henne innan jag dömer."

Man kan ju faktiskt inte grunda att man är hora, bitch eller översittare om man inte vet något om personen eller känner den. Jag önskar att flera kunde lära sig detta tänkandet. Istället för att döma, så tar man reda på sanningen FÖRST, sedan kan man döma. Så snälla, lär er att prata lite med personen innan ni skapar er en uppfatting, för det säger mer om er som dömer mig innan, än vad det gör om mig!



#1 - Magnus Jakobsson

Så sant så sant =) men jag kan tänka mig att du är en mycket trevlig tjej när man väl lärt känna dig :). Folk har såna fördomar om andra. Dom ser oftast bara folk för det yttre, hur man klär sig, vad man har för kläder, om man rakar sig, bryr sig om sitt utseende, kammar håret, sminka sig etc.

Istället för att lära känna personen. Folk är alldeles för rädd att ta kontakt med andra å lära känna dom. Det är lättare att döma andra i förhand.



Jag har sagt det förut men jag säger det igen =). dig vill jag ju lära känna :D



Kram på dig Evah=)

#2 - Evah

Precis. Många som söker vänner går ju bara efter utseendet också, och det förstår inte jag. Antagligen är det för att de är så osäkra och inte vågar visa sig med en "ful".

#3 - Erica :)

håller FULKOMLIGT me dig !

man kan aldrig veta hur person är eller något förens man har bytt några ord med den !

& även om man "TYKER" att någon är ful/äkklig&slampigt klädd Osv osv..

så BEHÖVER man faktist inte säga något över huve taget.

tykker sånna folk borde ta sig en tanke ställare !

& ja ÄLSKAR värkligen din blogg ! :)

& jag hoppas att allt folk som är sådana läser detta & får sig en tanke ställare !



Din blogg är bäst ! :)) /erica

#4 - ida harju

texten bra, men varför lägga ut en sån bild, du är ju inte ens snygg och dina tuttar är lika snea som Kissies :S

#5 - Anonym

Säger de som några andra har sagt, Håller helt med dig!, Man kan bara inte gå runt och snacka och tror att man har rätt,



Postat av: IDA HARJU: För de första är texten riktigt bra sen för de andra, "Du är inte ens snygg dina tuttar är lika snea som Kissies? Tror inte du är något snyggare själv??!, Sen så Tuttarna är säkert helt parfekt, Sen så är dina nog lite mer snea, (ifall du har några):)

#6 - Anton

Ida Harju... vart fan fick du att hennes tuttar är snea ifrån?? :O fattar inte hur en kan säga så , dock är dom ju fettu snygga haha vettu du borde nästan göra en videoblogg om dina tuttar , ett förslag bara :)

#7 - Evah

Hehe tack :) aaa jag får göra det