Kämpa och sätt gränser!!!
Det finns ca 6,8 miljarder i världen, därav ca 6,8 miljarder sätt att leva och vara.
Så varför klagar egentligen folk så mycket på andra? Varje människa är unik, hur den än väljer att vara.  Varför skulle det vara fel på mig för att jag väljer att klä mig som jag gör? Varför skulle det vara fel på dig för att du väljer att alltid gå i mjukisbyxor? Det ÄR INGA fel. Det är bara det att vi alla väljer olika.  Jag skulle aldrig välja att ha kort hår, men det kanske just du väljer att ha, medan du kanske aldrig skulle välja att klä dig i sådana kläder som jag. Det finns 6,8 miljarder sätt att leva på, 6,8 miljarder åsikter, 6,8 miljarder personligheter. Det kvittar om du och 1000 skulle klä er likadana, ni kommer aldrig bli identiska, just för att ni alla är unika! Var stolta över det och sluta kränka andra som inte passar eran smak!

Jag förstår att man inte kan förändra hela världens syn på mobbnigar och kränkningar. Många är trångsysnta och kommer aldrig förstå hur fel det är att kränka någon, många kommer aldrig förstå att det är hos dem som kränker/mobbar som problemet sitter hos, inte hos den som får ta emot skiten.  Men genom att FÖRSÖKA ändra folks syn, genom att kämpa så kanske jag kan ändra synen hos 10 människor, hos 20 människor, hos 1000 människor. Som får sig en tankeställare, som slutar med dessa dumheter, då är det iallafall några mindre.

För kämpa måste man göra. Jag är ingen som ger upp, och det tänker jag inte göra nu heller!
Du kommer ALDRIG bli älskad eller gillad av alla dessa 6,8 miljarderna i världen, men DU kan göra skillnad. DU kan stå upp för dig själv och andra och visa att det inte är respektanbelt att kränka och mobba likaså över internet!

#1 - jeffä

Sv: Så här skrev du!

"Är det då bättre att hon ändrar på sig, blir som dig etc och går och mår dåligt för hon inte får vara sig själv?"



Kanske missuppfattade dig totalt! Trodde du menade att jag går runt och mår dåligt och att Alexandra också ska göra det.



Vill inte att hon ska bli som någon annan heller! Men jag gillar inte henne och så är det. Alla har olika åsikter!

#2 - Anonym

bra skrivet !

#3 - Hannah

Kom igen, djupare kan du allt skriva!!!

#4 - Joly

Håller såååå med dig i det du skriver! Och det där med mjukisbyxor, vart med om det att jag kommit till skolan med mjukisar.. varför ha jeans som är trånga och tajta vareviga dag. Och då är det alltid någon som säger att det är fattigt och fult. Man ba "jaha okej, vilken tur att du inte har på dig det då.. men till skillnad från dig så tar jag på mig sånt som är bekvämt" :)

<3

#5 - Magnus Jakobsson

Jätte fin skrivet Evah :)