Kissie=dålig förebild?
Ni har väl sett debatten med Kissie?
Där pratar många om att hon är dålig förebild, pga sina silikonbröst, läppar, barnmant osv och osv.  Att många tjejer tar efter och att ätstörningar har ökat sedan Kissie och sådana bloggare startade. Jag tycker absolut inte att man ska uppmana och skriva; "ÄT BARNMAT. SKAFFA SILKION!". Men det gör inte Kissie heller. Jag håller verkligen med henne. Det är hennes liv, varför ska hon ändra på det för en bloggs skull egentligen?  Hon bloggar ju för att hon tycker det är kul, och om sitt liv. Ska hon då sitta och ljuga om sitt utseende och sitt liv?

Att unga tjejer tar efter, hm. Jag säger samma som jag brukar; DET ÄR FÖRÄLDRARNAS ANSVAR ATT HÅLLA KOLL! Tjejer som är 14 år har ingen erfarenhet, men är det inte dags att föräldrar checkar sina barn lite mer då och pratar med dem, och tar reda på hur de tänker och hur de mår? Varför ska Kissie och andra sådana bloggare ta hand om detta? Visst, man väljer vad man skriver om, och jag kan hålla med om att Kissie har många dumma åsikter. Men jag tycker inte att Kissie ska behöva "vara förebild". Kan hon inte bara få vara sig själv?!

Jag tycker Kissie är en stark person. Hon är SVERIGES STÖRSTA bloggerska. Får jättemycket skit varje dag, där både vuxna och unga hatar det hon gör. Men hon står kvar på sin plats. Hon ger inte upp, utan fortsätter vara sig själv. Hon hanterar skiten bra, för hon blir inte knäckt av det. Hon kör sitt race fast folk hatar det! DET borde folk uppskatta, och DET borde unga tjejer/killar ta efter. Att alltid stå på sig, och tro på det man gör, att skita i om hela Sverige skulle hata det du gör.

Jag tror verkligen inte att det är sådana som Kissie som gör att statistiken ökar med ätstörningar. Jag tror mer det är själva samhället. Föräldrarna och skolan. Sen självklart har media mycket i det också. Men varför klagar ingen på när det står i tidningar: "SÅ GÅR DU NED I VIKT"? Det borde ju också ha inverkan på folk, när de ser smala fina tjejer i tidningar. Utan finnar, utan bristningar, utan celluliter, som lever det "perfekta" livet. DÄR ska man börja. Att skolan och föräldrarna tar sig mer tid med elver/barnen. Att de lyssnar och bryr sig. Att de håller koll mer på vad barnen egentligen gör.

Sen måste man ta fram mer naturliga tjejer i media. Jag tycker absolut inte man ska lägga ansvaret på en tjej som Kissie, utan ni som har makt, ni i media ska ändra eran image. Visa unga tjejer och killar att ingen är perfekt, ta fram mulliga tjejer/killar, ta fram tjejer med det där "misslyckade" håret, för det är MEDIA, som kan göra förändring.



KÄRLEK OCH RESPEKT!

#1 - Sara "smeexii" Gustavsson

"Ska hon då sitta och ljuga om sitt utseende och sitt liv? "



Hum, hon ljuger ju om sitt utseende om du inte märkt det. Dessutom har jag träffat henne irl och hon ser inte ut som på bilderna så hon ljuger visst.

#2 - Nattis

Håller absolut med

#3 - Sara "smeexii" Gustavsson

De var inte de du skrev du skrev om hennes utseende, och hon ljuger om det även om hon har sillisar o läpparna -.-

#4 - swe-89@bilddagboken

Håller verkligen med dig evah!

jag tycker kissie verkar vara en cool tjej trots att hon provocerar mycket. men som vissa skriver att hon ändrar sina bilder. vadfan gör det? Som om inte hon själv gör det :S alltså hon som skrev kommentaren

#5 - Evah

Precis, jag säger samma sak. jag bryr mig inte om att hon ändrar sina bilder, för det gör de flesta.

#6 - Malin

Jag tycker inte man ska klaga på hennesd utseende eller vad hon gör, (jag läser hennes blogg väldigt sällan eftersom jag tycker den är väldigt ointressant), däremot tycker jag att hon som vet att hon är så känd och har hur många unga tjejer som kollar som helst, och som är i den åldern då man försöker hitta sig själv, borde tänka på hur hon för fram vissa saker. Hon kan skriva att hon inte äter, att hon opererar sig, festar osv.. men vända det rätt och inte uppmuntra andra till att följa henne :)

#7 - nej är du feg?

vafan snackar du om?!

Kissie är en äcklig jävla hora som tror hon är ngt, visar nt sitt "riktiga jag".

Hon satt i fucking studio och snacka med två anda "bloggerskor" som hon bara försökte dissa!

Och bilden där ser ut som en jävla fejk docka!

GÅ OCH DÖ NI SOM BLOGGAR! INGEN BRYR SIG OM ERA ÅSIKTER ELLER LIV! -.-

#8 - Evah

Svar till Malin: Hon har ju faktiskt skrivit och säger även i debatten att hon tycker att folk INTE ska göra som henne :) Så hon uppmanar ju INTE till att ta efter henne :)



Svar till NEJ ÄR DU FEG?: Vad grundar du det på då, att hon är en hora? Självklart skriver en anonym så ;) Och om ingen bryr sig om våra åsikter, varför kommenterar du då och visar att du faktiskt läst mina åsikter? :P Jättebra kommentar vännen, men ett tips, stå för vem du är och skriv inte att ingen bryr sig, när du själv läser och kommenterar ;)

#9 - sara-nilsson

håller klart med!

vafan klaga på henne för? So what om hon psar sina bilder?! Folk är bara avunsjuka att hon är SVERIGES STÖRSTA BLOGGERSKA!

#10 - Evah

Jag håller med dig :) Visst, alla behöver inte gilla Kissie och det hon gör, men varför klaga så lixom?

#11 - Linn

tycker också att det är överdrivet att hålla på att klaga så. vad gör det för nån nytta? bara att inse att kissie är en stor stjärna. tycker inte heller hon ska behöva "anpassa" sin blogg efter andra

#12 - Linn

tycker också att det är överdrivet att hålla på att klaga så. vad gör det för nån nytta? bara att inse att kissie är en stor stjärna. tycker inte heller hon ska behöva "anpassa" sin blogg efter andra

#13 - Linn

tycker också att det är överdrivet att hålla på att klaga så. vad gör det för nån nytta? bara att inse att kissie är en stor stjärna. tycker inte heller hon ska behöva "anpassa" sin blogg efter andra

#14 - Evah

Många kommentarer du skickade hehe :P

#15 - jeffä

Hon ser inte ut som på bilderna!

Har sett henne IRL och hennes bilder är otroligt mycket redigerade hon är inte så där mager på riktigt hennes ben,mage och armar är redigerade i photoshop, hon har 4ggr större huvud än kropp.... Och jag tycker att media kan lägga ner mer tid på dem som är en helt vanlig som inte har opererat om sig, tagit bort fett celler och bara är sig själva! Det är min åsikt!!

Jag är aldrig ut på Kissies blogg.

Jag läser bara Kenza som är större än Kissie och Kenza är helt vanlig helt naturlig!! Jätte fin utan några konstiga operationer.

Men Kissie ser rent utsagt förjävlig ut efter alla operationer...

#16 - Bella

Måste säga att jag inte håller med dig nånstans. När man blir en offentlig person har man ett visst ansvar. Man blir en förebild för många, och det man gör, även om man bara är sig själv, är något många, ofta unga som är lättpåverkade, tar efter. Man kan inte säga "låt henne vara sig själv" när det kmr till dåliga grejer. Hon liksom säger inte "jag gör såhär, men det borde inte ni göra" hon är mer "gör så här!" ... Och dessutom är ju hela Kisse ett stort fejkat skämt, så ... Allvarligt ... Sen, är man en offentlig person ingår kritik, det är sånt man får ta att leva med om man vill ha uppmärksamheten. Jag håller med om att man ska stå på sig själv och vara sig själv, men om alla hatar en då gör man ju saker fel. Handlar ju inte om personen. Och då är det nog dags att ändra sig en del ..

#17 - erika

jag tror att alla som klagar på kissie är avundsjuka på henne framgång. hon är ju stor och tjänar bra

#18 - Evah

Till Bella: Så du menar att hon gör fel i att vara sig själv när folk hatar det hon gör? Det kommer ALLTID vara så, en del gillar det man gör, och vissa hatar det man gör och jag tror säkerligen att hon är beredd på både kritik och beröm eftersom hon hanterar kritiken bra som jag skrev. Men bara för att alla inte gillar det man gör, så gör man fel? Men som alla stora stjärnor då, som super, knarkar och ligger runt, dem klagar ingen på? Vad är det för skillnad? Isf både ju ALLA sköta sig och göra exakt som samhället vill, men då är man ju inte unik.



Kissie SÄGER ju och SKRIVER: GÖR INTE SOM JAG! Läs det i hennes blogg, kolla på debatten så ser du det. Och sen "är man feg för att man inte har en fjantig blogg?" Har jag skrivit det? NEJ, jag skrev: "Har du en blogg, eller annan hemsida? Eller är du feg? Då menas det som bilddagboken, facebook, msn, kamrat, LS8, m.m. Man ÄR feg om man inte kan stå för sina åsikter :)

#19 - swe-89@bilddagboken

herregud vilka jävla losers som skriver. dom är så jävla avundjsuka. men dom som klagar kan ALDRIG stå för vilka dom är heller.

#20 - Evah

Nej, de gör ju inte det tyvärr. Fegt som fan är det