Självförtroende - detta motiverar mig
Fick ett tips av en kille, Christoffer Zarow@facebook, att jag skulle skriva om vad som motiverar mig inom självförtroende. Så nu tänker jag göra det :)

Det första är ju såklart mina vänner, familj och pojkvän som peppar mig varje dag, finns där och verkligen bryr sig. Jag vet att de älskar mig, och tror på mig. Att ha folk i sin närhet som piggar upp gör så man mår mycket bättre. Försök att hitta vänner som du kan lita på, och dumpa de som snackar skit eller inte finns där när du behöver dem. För ens omgivning är jätteviktig.

Sen brukar musik peppa mig extremt mycket. Att lyssna på låtar som får mig att bli glad. Där jag känner: "Jag är snyggast i världen. Här kommer jag.". Kanske låter jätteego, men jag LOVAR, det får dig att lysa på ett helt annat sätt. Exakt samma med kläder, frisyr och smink. Hittar man rätt, där man känner sig bekväm och snygg så strålar hela ens personlighet. Att vara bekväm i kläder, frisyr, omgivning är verkligen så oerhört viktigt!

Sen även att få bra kommentarer, på internet och IRL gör också väldigt mycket. Att man får se att det man gör är bra, att folk gillar det man gör, det är en underbar känsla som ALLA behöver. Men det är också väldigt viktigt att DU SJÄLV gillar det du gör. Att du känner dig bekväm med att skriva, ta bilder m.m. Man ska aldrig göra något, lägga ut något som man inte är bekväm med.

Sen det som peppar mig mycket är all kritik också faktiskt. Får jag en kommentar på bloggen där det står; "Lägg ned bloggen. Du är ful, billig" m.m så vill jag göra ännu bättre ifrån mig. Skriva ÄNNU mer blogginlägg, tar mer bilder och verkligen ge järnet. Så kritik kan också vara bra, i alla fall för mig. (Nu menar jag absolut inte att man ska kränka, för det är i alla fall fel!)

Så ta och pröva mina tips, så ska ni också få bra självförtroende :)