Svar på tal






SVAR: För det första; Jag skrev aldrig att ingen vill ha oralsex, jag skrev att alla tjejer inte vill ta den i munnen. Det är en viss skillnad. För det andra; Vet du om att det är barnporr? Det är olagligt. Man räknas som barn tills man är 18 år. Så du var 15 år när du började, och det är olagligt. För det tredje; Så tror inte jag att du vet mer än häflten av jordens befolkning om oralsex. Det där var bara ett sätt för att hävda dig. 

Det jag ville ha fram med att porr kan vara dåligt, som jag också skrev i inlägget är att MÅNGA tror att det SKA vara så. Som jag skrev i inlägget, det finns INGA SKA i sex, man gör det man känner för helt enkelt, och man ska vara överrens. Men många som ser porr tror att ALLA tjejer/killar ska göra så, så och så, vara så, så och så, medan långt ifrån alla gillar porr sex. 

Ni kan läsa inlägget jag skrev HÄR
#1 - Alexander

Sv: haha ja det var jag xD

kollar du mina bilder så ser du mig xD

sen spelade vi in en intervju när jag sminkat mig och låtsas vara Kissie.



haha jo de var en jävla ploj grej man ångrade dagen efter haha .



alebalemale intervju (kissies galna fan)

http://www.youtube.com/watch?v=C-NfvB30ug8



Look alike kissie intervju

http://www.youtube.com/watch?v=rWebc_f5tok



allt handlade ju om att provocera xD

#2 - Anonym

bara för man inte gillar porr så behöver det väl inte betyda att man ser ner på dom?? :S

#3 - Anonym

bara för man inte gillar porr så behöver det väl inte betyda att man ser ner på dom?? :S

#4 - Evah

Håller med dig!

#5 - Alexander

Checka in min blogg.



#6 - Madde

och vem har sagt att oralsex är hårdsex ?? man kan ha oralsex både med hård och- mjuksex! bara för att man suger av nån eller slickar den behöver de inte vara hårdsex !! rätta mig om ja har fel ....

#7 - Evah

SV till Madde: jag håller med dig. Man kan suga hårt, eller mjukt. Så det är ju lixom inget man kan säga är hårdsex.

#8 - Anonym

Men gud mogen tjej!

#9 - lovisa

Sen finns det ju faktist fin "porr". det kan vara bra för tex ensamma el. förlamade människor som inte kan eller har någon att ha sex med :)

#10 - Araben

inte för denna tjej är mogen men spelar man in porr film när man är 15 så är det faktist inte olagligt så att du vet , det blir olagligt när man lägger ut den , och fråga mig gärna hur jag vet detta det är för jag nyss kollat svea rikes lagbok upplaga 2010 , som du skriver flera gånger att det är olagligt , det är det inte det räknas som barnporr när man lägger ut videon eller att någon annan gör det , innan du skriver att det är olagligt så bör du kolla paragraferna om detta..

#11 - Fredde

haha roliga är att barnporr räknas bara inte i film tog du ett kort som lättklädd innan du va 18 som du säger är gränsen som barn så är du oxå olaglig och jag har sett flera lättklädda bilder på dig innan du va 18 , och jag vet du kommer grina och säga nej så är det inte , kan säga att filmer på lättklädda minderåriga är barnporr och även bilder så du själv har lagt ut barnporr .

#12 - Evah

SV: Varför kommenterar du med två olika "namn" när jag ser att det är samma ip-nummer? :P



Hon skrev aldrig något om att hon har dem privat, så det tror jag knappast att hon har, annars kunde hon bara skriva att hon gilla porrsex. Och även om hon inte lagt upp dessa filmer, så kan de lätt komma ut.



Japp, jag vet det idag att mina bilder klassades som barnporr, och det var därför lunarstorm inte tillät bilder i underkläder på mig förrän jag var 18 :) Haha varför skulle jag grina? :P Jag är medveten om mina bilder, även om jag inte själv klassade det som barnporr på den tiden :)