Bilder

En jobbig dag idag så kommer nog bara sova :(
Svar på kommentar x 2
SVAR: Naw tack så mycket :) Härligt att höra att jag kan hjälpa till!
Jag tycker du ska vara ärlig mot din vän. Berätta för henne att du tar illa vid dig och att det sårar dig när hon gör så. Då ska hon förstå, och gör hon inte det så är hon ingen äkta vän. En äkta vän vill inte såra sin vän, så förstår hon inte utan fortsätter, så tycker jag du ska "göra slut" med henne. Ta hand om dig! SVAR: Den filmen har jag också sett. Jättejobbig och sorglig film.
Jag tror inte det är någon skillnad alls. Jag har själv blivit våldtagen, ett flertal gånger, alla gångerna av svenska killar. En man som vill våldta och ens har de tankarna är sjuk. Då kvittar det vilket land man kommer ifrån. Våldtäkt är något som en frisk man inte gör, och den gör lika ont och mannen använder lika mycket våld för att få sin vilja igenom. Annars vore det ju lätt att smita undan från en våldtäkt, så de gör helt enkelt vad som krävs, tyvärr. Så mitt svar är alltså att ursprung kvittar, en sjuk man är lika sjuk här som i Norge, Island, Irak eller USA.
Gymnasietiden, Del två
Han ville alltså inte veta anledningen, för han hade bestämt sig, jag var bara en dålig skolkare.

Jag fortsatte i alla fall i den skolan. Men problemen fortsatte och jag ville inte gå till skolan alls egentligen, men jag försökte gå dit. Jag hade en väldigt bra klass i alla fall även där, som ofta fanns där och jag hade verkligen världens bästa vänner. Är så glad att de fanns där hela skoltiden. Men i tredje ring blev det lite värre. Jag och en av mina kompisar skulle starta projektarbete med två andra tjejer som var våra dåvarande vänner. Vi var ett gäng. Men något hände, och vad vet jag inte. Projektarbetet funkade inte alls för när jag sa att jag kunde ringa runt till olika ställen så svarade ena tjejen: "Det är bättre du jobbar ensam. Det här ska vi göra som grupp". Jag tänkte ju mest eftersom att vi bodde en bit ifrån varandra så kunde jag göra en sak, hon en sak, den ena det osv. Nästa dag hade hon som sa att vi skulle göra det som grupp ringt själv till det stället jag pratade om, och till slut blev jag och min kompis som utkastade ur gruppen. Så då kände man sig mer utanför och jag visste inte alls vad jag skulle göra.

När jag ville fråga min rektor en sak om projektarbetet, så hade han inte tid. Han skulle iväg och handla kalsonger på dressman. Så en dag när jag satt i biblioteket och jobbade på mitt projektarbete så sa jag till en klasskompis att allt hade blivit så fel. Att min lärare drog ut på tiden så jag fick sitta i skolan och jobba när alla andra hade halv studiedag. Då kommer bibliotekarien och säger: "Så går det när man väntar till sista dagen." Jag berättade vad som hänt i gruppen och att jag blev utkastad och därav blev mitt projektbarbete försenat. Då svarade hon: "Ja du var väl lat och inte gjorde ett skit!"

De slutade också skicka in mina papper till CSN, så de tog studiemedlet från mig hela våren 2010. Vi blev också återbetaldsskyldiga för det jag hade fått. Pappa ringde till CSN och de sa att jag inte längre går i skola, fast det gjorde jag, bara inte lika mycket som alla andra. CSN hade också läkarintyg, men de kunde inget göra förrän skolan skickade in papper. Så jag fick aldrig tillbaka mitt studiebidrag, som jag egentligen skulle ha.

Jag skulle få göra alla mina datauppgifter som jag hade kvar, så syon hade pratat med dataläraren, och han lovade att han skulle ge mig alla uppgifter, men det gjorde han inte. Jag försökte få kontakt med honom gång på gång, men han ignorerade mig. Det gick inte att få kontakt med honom, så på ett möte kom han in och gav mig uppgifterna, men när jag lämnade in dem så rättade han dem inte, och jag fick inget betyg fast jag hade gjort allt färdigt. Därför gör jag den kursen på komvux nu, tyvärr. 

Efter det slutade jag gå till skolan helt. Jag hade tänkt att inte ens gå på min student, men det gjorde jag till slut ändå. Den var lyckad i alla fall. Jag missade ju ett nationellt prov i Svenskan också, den enda grejen jag har kvar och nu när jag går på komvux vill inte min gymnasieskola skicka in pappren, så jag måste göra om hela svenskakursen för att komvux måste ha papper på vad jag har gjort och inte gjort.... Jag hatar verkligen den där fucking jävla skolan! De har förstört så jävla mycket för mig och det var den värsta jag har gått på! De gör allt för att förstöra för mig, bara för att vara jävliga helt enkelt!