Att kunna förändra världen
Det är det jag vill göra. Det är det jag vill uppnå. Jag vill kunna förändra världen.
Jag vill kunna få folk att sluta se saker på vissa sätt. Att istället kunna ta till sig förändringar.

Jag har en dröm, en dröm om att få fred på jorden, all mobbning ska sluta. Alla elakheter ska försvinna. Och visst, jag kan inte göra världen perfekt. Där alla är snälla hela tiden mot varandra. Men jag kan förändra några människors syner på saker och ting. Jag vill kunna få samhället att förstå att vi är bra som vi är, att vi är vackra som vi är och att vi alla är unika och lika mycket värda. Vi behöver inte hålla på att kriga, mobbas och förstöra världen för att få uppmärksamhet och må bra. Faktum är att det bara får en att må sämre. 

Jag vill kunna visa kvinnas sexualitet som något bra. Inte som att hon är ett objekt, men en människa som också har känslor och lustar.  En människa som behöver alla saker som en man också behöver. Jag vill stoppa allt kvinnohat. Jag vill stoppa att flickor ska omskäras och få sina undeliv förstörda. Jag vill att kvinnan ska vara lika mycket värd som mannen, i alla länder. Jag vill att vi ska vara enade, att vi ska vara sams och inte hålla på med all skit. 

Jag vill kunna få unga människor att förstå att de inte behöver svälta sig själva för att vara fina. Att lite hull på kroppen inte skadar. Att vi alla ska få vara oss själva, för det är så det ska vara. För vi är unika, vi är speciella på vårat eget lilla vis. Jag vill också att människor ska sluta förstöra sina kroppar med tobak, alkohol, snus och knark. För varför förstöra den fina kropp vi har? Varför förkorta livet med att röka, dricka, snusa och knarka? Man lever bara en gång, - men man ska inte leva ihjäl sig.

Är det egentligen för mycket begärt att ha en fin jord, med fred, ingen mobbning, där alla respekterar varandra och inser hur fina och vackra vi är?

Man kan ogilla någon/något, men man behöver inte vara oförskämd, tänk på det!