Gymnasietiden, Del två
Han ville alltså inte veta anledningen, för han hade bestämt sig, jag var bara en dålig skolkare.

Jag fortsatte i alla fall i den skolan. Men problemen fortsatte och jag ville inte gå till skolan alls egentligen, men jag försökte gå dit. Jag hade en väldigt bra klass i alla fall även där, som ofta fanns där och jag hade verkligen världens bästa vänner. Är så glad att de fanns där hela skoltiden. Men i tredje ring blev det lite värre. Jag och en av mina kompisar skulle starta projektarbete med två andra tjejer som var våra dåvarande vänner. Vi var ett gäng. Men något hände, och vad vet jag inte. Projektarbetet funkade inte alls för när jag sa att jag kunde ringa runt till olika ställen så svarade ena tjejen: "Det är bättre du jobbar ensam. Det här ska vi göra som grupp". Jag tänkte ju mest eftersom att vi bodde en bit ifrån varandra så kunde jag göra en sak, hon en sak, den ena det osv. Nästa dag hade hon som sa att vi skulle göra det som grupp ringt själv till det stället jag pratade om, och till slut blev jag och min kompis som utkastade ur gruppen. Så då kände man sig mer utanför och jag visste inte alls vad jag skulle göra.

När jag ville fråga min rektor en sak om projektarbetet, så hade han inte tid. Han skulle iväg och handla kalsonger på dressman. Så en dag när jag satt i biblioteket och jobbade på mitt projektarbete så sa jag till en klasskompis att allt hade blivit så fel. Att min lärare drog ut på tiden så jag fick sitta i skolan och jobba när alla andra hade halv studiedag. Då kommer bibliotekarien och säger: "Så går det när man väntar till sista dagen." Jag berättade vad som hänt i gruppen och att jag blev utkastad och därav blev mitt projektbarbete försenat. Då svarade hon: "Ja du var väl lat och inte gjorde ett skit!"

De slutade också skicka in mina papper till CSN, så de tog studiemedlet från mig hela våren 2010. Vi blev också återbetaldsskyldiga för det jag hade fått. Pappa ringde till CSN och de sa att jag inte längre går i skola, fast det gjorde jag, bara inte lika mycket som alla andra. CSN hade också läkarintyg, men de kunde inget göra förrän skolan skickade in papper. Så jag fick aldrig tillbaka mitt studiebidrag, som jag egentligen skulle ha.

Jag skulle få göra alla mina datauppgifter som jag hade kvar, så syon hade pratat med dataläraren, och han lovade att han skulle ge mig alla uppgifter, men det gjorde han inte. Jag försökte få kontakt med honom gång på gång, men han ignorerade mig. Det gick inte att få kontakt med honom, så på ett möte kom han in och gav mig uppgifterna, men när jag lämnade in dem så rättade han dem inte, och jag fick inget betyg fast jag hade gjort allt färdigt. Därför gör jag den kursen på komvux nu, tyvärr. 

Efter det slutade jag gå till skolan helt. Jag hade tänkt att inte ens gå på min student, men det gjorde jag till slut ändå. Den var lyckad i alla fall. Jag missade ju ett nationellt prov i Svenskan också, den enda grejen jag har kvar och nu när jag går på komvux vill inte min gymnasieskola skicka in pappren, så jag måste göra om hela svenskakursen för att komvux måste ha papper på vad jag har gjort och inte gjort.... Jag hatar verkligen den där fucking jävla skolan! De har förstört så jävla mycket för mig och det var den värsta jag har gått på! De gör allt för att förstöra för mig, bara för att vara jävliga helt enkelt!
#1 - Albin

sv: varför sådär? :O Med mig funkar det väl tror jag :) vad görs då?

#2 - Albin

sv: funderar på vad jag ska äta :( Pizza eller thaimat? ^^

#3 - B

Vilken skola var det? Jag går på ett gymnasium i samma stad som du gick och undrar vilken det är ifall någon av mina vänner råkar ut för det.

#4 - Evah

Jag gick på Hammarö Utbildningscenter

#5 - ellie

vilken skola och stad?

Det är verkligen inte okej av skolan att göra så!!!

#6 - Lina

Fyfan vilken skola :@! Blir så arg alltså.... Du borde gått till skolmyndigheten eller vad det nu heter

#7 - Evaah

Du borde gått till tidningen eller vad som helst,så alla får veta vilken skitskola det är. vilka skitstövlar det finns!! Blir så otroligt förbannad!

#8 - Evah

SV till Lina: Jo jag vet...SV till Evaah: Jag kanske borde göra det :)