Att ta plats, synas & provocera
För att synas, måste man våga ta plats. För att få uppmärksamhet, måste man våga synas och höras. Det handlar inte om att stå på stan och skrika eller strippa på skolan. Det handlar om att våga vara den man är, våga vara stolt över sig själv och våga stå upp för sina åsikter. Man måste våga visa vem man är, vad man tycker och vad man gillar. Med det menar jag inte att man ska säga alla sina åsikter, för vissa kan man faktiskt hålla för sig själv. Exempelvis sådana som kränker andra.

Man måste våga, för att vinna. Om du inte vågar visa att du finns, att du lever, så hur ska folk kunna höra och se dig? Jag beundrar folk som vågar stå upp för sig själva, på ett moget sätt.

Jag vet att folk provoceras av mig många gånger. Jag provocerar inte på sådant sätt som Kissie gjorde exempelvis. Många gånger provocerar jag nog omedvetet också. Men genom att jag står för mina åsikter, säger ifrån när något är fel, + att när någon klagar på mig, försöker jag göra sakerna ännu bättre. Om någon klagar på mina bilder, så vill jag ta fler bilder osv. Detta kan många bli provocerade av. Vilket jag upptäckt mycket under denna tid som jag bloggat. 



BTW; JAG HAR GJORT EN GILLA SIDA PÅ FACEBOOK. SÅ KLICKA HÄR FÖR ATT GILLA MIN SIDA :D