Historia av en läsare
Jag följer din blogg och lika som du vill jag hjälpa andra tjejer som mår dåligt osv. Jag håller därför på att skriva en bok som jag hoppas kommer ut nångång i framtiden. De handlar om mig själv och min trassliga uppväxt. Du har många läsare och om du vill dela med dig av min historia på din blogg får du gärna tillåtelse att göra de. Jag skriver inte så mycket peppande saker i min blogg, men hoppas att om min bok nångång blir klar så ska de hjälpa många tjejer. Här är ett utdrag ur boken som jag håller på att skriva :

"Man ska inte vara ego och bara tänka på sig själv, men man måste ändå ibland sätta sig själv i första hand. De har inte jag gjort, jag har aldrig gjort de. Och de har tagit hårt på mig, jag har tagit på mig andras problem och gått runt med dom problemen på axlarna samtidigt som jag måste orka bära mina egna. Jag har många gånger fallit till botten, knappt orkat resa mig men ändå hittat orken någonstans ifrån. Orkat resa på mig fast benen velat vika sig. Och många gånger har jag tänkt "faller jag nu, går jag sönder" men ändå har jag fallit igen, många gånger efter de, och sen orkat kliva upp gång på gång även fast de känns som att man vill ligga kvar, och låta allt bara vara, bara dö. Men jag hittade styrkan i min lillebror, i min mamma och i alla andra i min familj. De var dom som fick mig att hitta lite vilja och lite ork till att leva. För mig var livet inte ett värdigt liv, livet var ett helvete, en mardröm, en hemsk sak att gå igenom. "

Boken handlar om mig och mitt liv. Min mamma träffade en kille som misshandlade henne. I flera års tid har jag varit med om alkohol och misshandel, något som satt djupa spår i mig. Men jag överlevde, även fast livet var en kamp. Jag kämpade och som sagt hittade jag styrkan i nära och kära. De finns hjälp att få och jag hoppas alla unga tjejer inser de. För jag har själv gått igenom självskadebeteenden och jag vet att de hjälper för stunden, de är inget jag nekar till. Men de är inte värt de, de är inte värt att skada sig själv. För de är aldrig ditt fel !

AV: JennyEvelinaOrrmalm.blogg.se

Vill du också skicka in din historia? Läs då HÄR hur du ska göra!