Jag är en bitterf*tta, sorry
Ja, jag är en bitterf*tta, det är jag faktiskt och har varit ett tag nu. Jag vet inte vad det är med mig. Mår inte alls bra egentligen. Känner mig sjukt nere, nästan hela tiden. Åh, jag blir galen på att inte må bra! Jag känner mig så trött, på allt. På att mitt hår aldrig blir som jag vill, det bara hänger. På att sminket aldrig blir bra, det bara kladdar. På att jag inte kommer någonstans med bloggen, jag tappar läsare. Vad gör jag för fel? Nu vet jag att mina inlägg inte är de bästa, men vad ska jag göra för att öka mina läsare igen? Det känns som jag kämpar och kämpar, men inte kommer någonstans. Borde jag ta en paus från allt? Kanske bara engagera mig i skolan. 

Jag vet ingenting. Vad ska jag göra efter skolan? Jag har så himla mycket tankar, som jag blir galen av! Jag kan inte sova ensam, jag bara vrider och vänder mig och när jag somnar drömmer jag mardrömmar. Tur att jag är hos André nu i alla fall. Ikväll ska vi steka kött och göra potatisgratäng. Det blir i alla fall gott. Förlåt för ett bittert inlägg, men jag måste få skriva av mig. Hoppas ni förstår. 

Jag vill bara börja må bättre, så att jag kan känna mig nöjd igen. Btw, en rolig nyhet har jag; Jag fick VG på mitt religionsprov om Islam :D Det är kul i alla fall!Maten från igår :)