Lyckas som bloggare
MÅNGA BLOGGARE VILL JU BLI KÄNDA. Men jag har märkt att många säger; "blogga inte för att bli känd, blogga för att du tycker det är roligt." Självklart ska man tycka att det är kul, annars är det ingen idé. Men varför ska man inte vilja bli känd? Folk som exempelvis söker in till idol gör det ju för att de givetvis tycker det är kul att sjunga, men också för att få visa upp sig, få respons på det de gör och visa vad de kan. En sångerska tycker det är kul att sjunga, men hon vill också få uppmärksamheten, att folk ska köpa hennes skiva, älska hennes låtar osv. 

Samma sak när man bloggar. Man vill nå ut till männiksor, få respons, få visa vad man kan. Och då är det inga fel i att vilja bli känd för det, enligt mig. Jag älskar att blogga, för jag gillar att skriva, men jag gillar också att hjälpa människor till ett bättre liv. Självklart vill jag ha läsare och kommentarer. Likagärna som en skådespelare vill att folk ska se filmen den personen är med i, eller att en sångerska vill att man ska lyssna på hennes musik. Jag vill lyckas, inte enbart för min egen skull, utan också för andras, vilket jag inte ser några fel i. :)



Btw, så är det så jäkla kul när folk som skrivit till mig innan från sin blogg, låtsas vara någon annan vid ett senare tillfälle, på samma IP-nummer :P