Tattoo på boobsen
Något jag har funderat på är detta med min tattoo på tuttarna.
Jag får kommentarer om dem titt som tätt, eller ja, faktiskt ganska ofta. Många gånger är det negativa kommentarer, och jag förstår att allla inte gillar min tattoo. Vissa kommenterar; "Vänta du, så ska du få se att du kommer ångra dig", eller "Vänta du, så ska du få se vad den kommer förstöra för dig."

Min tattoo är redan gjord, den sitter där, så vad ska jag göra åt saken? Jag kanske kommer ångra mig om några år, eller så kommer jag inte ångra mig alls. Jag tycker det är skillnad när folk skriver; "Varför gjorde du din tattoo? Tänkte du på att du kanske skulle ångra dig?" osv, för att de är nyfikna på hur jag tänkte. Men att skriva att jag KOMMER att ångra mig och nästintill vara otrevlig är ju bara fjantigt. Vad vill ni ha ut av att skriva så? - Jo, att jag ska börja gräma mig över att den är gjord, att jag ska börja må dåligt och tänka att den kommer förstöra mitt liv. Det är just det ni vill ha ut, annars hade ni formulerat er annorlunda och istället frågat hur jag tänkte och även säga att ni hade inte velat gjort en sådan tattoo, för det är helt okej. 

Jag tänker såhär; Den är gjord, jag kanske kommer att ångra mig, men det får jag ta då. Den sitter där den sitter och jag älskar den :)



En till bild från Sandra :) Hon skrev fel bloggadress, eftersom jag heter bara "evaaaahs.se" men jag tycker den blev jättefin ändå :)