Angående skola/jobb osv
Jag har fått lite frågor om detta igen med vad jag gör på dagarna. Detta har jag skrivit många gånger om innan, men skriver om det igen, för de nya läsarna :)

Jag har alltid haft väldiga problem med skolan, som helt enkelt sluta med att jag fick läsa upp några av mina betyg. Jag trodde, fram tills nu att jag gick på komvux, men jag går något som kallas GY4, vilket är förlängd gymnasietid. Jag tog studenten 2010, men började här i Grums att läsa upp mina betyg i höstas. Fram tills nu har jag läst på distans, men de har tagit bort den tjänsten, så nu ska jag börja läsa där. Jag vet inte mycket om detta än, för jag har inte fått så mycket information om detta. Jag känner mig väldigt ledsen över att börja i en skola faktiskt, just för att jag får panik av att komma in i en skola. Jag blir illamående, börjar svettas, blir yr. Men har jag något val? - Nej verkar inte som det. Vilket känns oerhört jobbigt för mig. 

Men vem vet, det kanske ordnar sig och blir jättebra, eller så skiter det sig.... Orolig är jag i alla fall. Men vi får se vad som händer.

Mobbningen i 8:an kan ni läsa om:

HÄR - del ett

HÄR - del två

HÄR - del tre

Gymnasietiden kan ni läsa om:

HÄR - del ett

HÄR - del två
#1 - Linnea

sv: hihi ja, hon är underbart söt <3

#2 - Olivia

Sv: tack! :)

#3 - Melinda

hihi, det är min systers bebis x) btw. sorry att jag varit lite seg på att svara osv, du kan läsa varför i senaste inlägget! D:

#4 - Anonym

FRAKTFRITT HELA DAGEN!

http://stylegirl.se - trendiga smycken till otroliga priser!

#5 - Sofia - Mode, foto & personligt

Hoppas du får en trevlig helg :)

#6 - Rebecka'

Fin & sjukt bra blogg! :) kommer lätt att fortsätta läsa den. Hoppas att du får en bra dag.

#7 - K A J J A

tack !

tack för du la upp de just nu ! behövde de verkligen just nu :/ ♥

#8 - Sophia

Sv: Åhh tack så mycket, vad glad jag blir! :D

#9 - Förvirrade Morsan

jobbigt att inte få läsa på distans längre när det känns bäst... Men jag tror du kommer klara det! (och om jag får fråga, är det panikångest?)



sv; tack så mycket =)

#10 - Sara

Usch för mobbning, mobbare borde skjutas! ;(