En kommentar=flera kommentarer
Något jag har tänkt på i ett par dagar är detta med kommentarer.
Jag har fått ett antal kommentarer om min rouge de sista dagarna, att det ser sjukt ut och att jag borde applicera den vid kindbenen istället för på "bullen" som blir när man ler. 

Jag har applicerat min rouge på samma sätt i många år. Ända sen 2006. Jag har inte fått klagomål tidigare, men nu får jag det? Flera stycken på samma gång, är inte det märkligt? Nu menar inte jag att det var elaka kommentarer, för det var konstruktiv kritik, vilket är bra, men jag finner det bara märkligt att jag får typ 4-5 stycken sådana kommentarer just de här dagarna, när ingen sagt något förut.

Samma gäller detta med att jag inte tycker barn ska lägga in samma typ av bilder som jag gör, just för att de är barn, jag är vuxen. Jag fick inga klagomål de första dagarna efter inlägget skrevs, men när en kommentar kom, så kom flera därtill. Hur kommer det sig, att ingen klagar till en början, men sedan kommer flera klagomål samtidigt? Konstigt enligt mig.



HAHAHA, DENNA BILDEN ÄR TAGEN 2009 (?) DÅ JAG, ELIN OCH BECCA SKULLE HA FJORTISTEMA :P MEN JAG HADE INGEN BRUNKRÄM SÅ GICk INTE SÅ BRA :P SNYGG VA?! ;)