När är det läge att ge sig?
JAG HAR MÄRKT ATT väldigt många som får kommentarer på internet mår dåligt av dem. De blir deprimerade och de kan till och med skada sig själva. Det är aldrig, aldrig, aldrig rätt att kränka någon! Men man kan ju tänka lite såhär; När är det dags att lägga ned exempelvis en blogg? Jag tycker inte offret egentligen ska behöva sluta med det den gillar att göra. Men om man nu mår så dåligt av kommentarerna, så att man börjar skada sig själv, så kanske man borde ta en paus från internet, för sin egen hälsas skull.

NÄR JAG BLEV MOBBAD, så fick jag kommentarer på internet varje dag av de som mobbade mig. De ringde hem till mig och jag kunde knappt gå utanför dörren förrän jag blev påhoppad. Alla sa åt mig att sluta vara på internet, men gå gav jag mig fan på att inte må dåligt av dessa idioter längre. Jag skulle vinna. Men en person, som är väldigt svag, och får elaka kommentarer, och börjar skada sig själv utav detta, kanske borde tänka på sin hälsa först och främst. Det är ju viktigare att må bra i sig själv, än att blogga exempelvis. Jag försvarar absolut inte de idioter som skriver elaka saker, men om jag mådde så dåligt, av anonyma kommentarer att jag skulle börja skada mig själv, så skulle jag nog ta ett break och lixom bara ta hand om min psykiska hälsa innan jag fortsätter med bloggen.

Vad tycker ni, borde man fortsätta blogga/twittra osv om man mår så otroligt dåligt av kommentarerna att man börjar skada sig själv?