Svar på kommentar




SVAR: Alltså, jag skiter fullständigt i om folk har bråttom, de får ändå inte köra olagligt. Då får de helt enkelt åka tidigare, eller bli sena. Jag tycker 3 olyckor på 6 år är ganska mycket faktiskt. Har du verkligen god kontroll på bilen, om du faktiskt krockat 3 gånger på 6 år? 

Detta med att köra om när man får möte, såhär står det i min körkortsbok:

"Det är naturligtvis förbjudet att köra om på de ställen där sikten är skymd vid backkrön och kurvor. Likaså är det förbjudet när sikten är skymd av dimma, snöfall och liknande. Du får heller inte köra om när det kommer mötande trafik. Många bilister kör över mittlinjen vid omkörning, trots att de har möte. Detta är naturligtvis förbjudet och direkt farligt."

Ni kan läsa om detta med omkörningar även på internet HÄR och HÄR

Är det verkligen att tycka synd om sig själv, när jag vill hjälpa andra och få andra att förstå vad farligt det är att köra olagligt, att mobba folk osv osv? Jag skriver om mina erfarenheter och åsikter av två anledningar. Självklart är det för att få lite förståelse, visa vad jag har med mig i mitt bagage, men också för att hjälpa andra som varit i samma situation som jag själv. För många vet inte hur de ska hantera det som har hänt, och då kan man behöva stöd, och se att man inte är ensam om just detta. 

Skillnaden är fortfarande den att jag är vuxen, de är barn. Hur vill du själv att folk ska se på DIG, när du kör som en biltjuv alltså olagligt och för fort och att det är okej att göra det, om man har bråttom? Kanske dags att tänka lite på det :)