Vad är kärlek?
DE FLESTA HAR VÄL någon gång tänkt meningen; "Vad ÄR egentligen kärlek?"
Så jag tänkte nu berätta min syn på kärlek.

Kärlek för mig är olika saker. Det kan vara kärlek till en partner, en vän, ett djur eller en familjemedlem. Kan till och med vara kärlek till materiella saker. När det gäller kärlek till människor så ser jag kärlek som en person som jag kan lita på, som finns där i alla lägen. Som André exempelvis, han har sett alla mina sidor. Han har sett mig glad, ledsen, arg, sårad, förtvivlad. Han har sett mig vara sjuk med fett hår och osminkad. Han har sett mig helt röd i både ögon och om snoken, för att jag har gråtit så mycket. Han älskar mig ändå, han stannar kvar hos mig, fast han har sett mina värsta sidor. DET är kärlek för mig. Någon som verkligen kan älska mig, för den jag är. Som ser mig. Som respekterar att jag inte alltid är fixad, sexig och glad, utan också kan känna mig ful, äcklig och arg.

Kärlek till familjen och släkten är något som alla känner, eller borde känna. Familjen, ens eget kött och blod. För oavsett om man har en familj som bryr sig eller inte, så brukar man oftast älska sin familj ändå, för att det är ens familj. Jag har haft turen att få en familj som verkligen älskar mig och bryr sig om mig. Vilket jag är otroligt glad för. 

Hur kan man då känna kärlek till ett dött ting? Jo, för mig är det så att jag är nöjd med mina saker. Jag älskar min bil exempelvis, jag älskar min dator, min mobil, mina kläder. Jag uppskattar allt jag har och det betyder mycket för mig. Alla har vi väl något materiellt som vi verkligen älskar, och det är bra, för då uppskattar man det man har.