Vi är som vi är
NÅGOT JAG FINNER VÄLDIGT KONSTIGT är att när man försöker kämpa, för att få unga tjejer att förstå att de är fina som de är, så börjar folk att klaga. Skriver jag att alla är fina som de är, utan att skaffa silikon, botox, osv, då får jag höra att jag är dum och har en konstig syn, för alla är inte vackra. - Okej, om det nu är så, så är det verkligen bättre att alla i hela världen blir bittra och intalar sig att man inte alls är fin? Varför är det så fel, på att vara nöjd med det man föddes med och finna lycka i sig själv? Strävar människor verkligen efter att vara bittra och sorgsna, för att de hatar sig själva? Enligt mig själv, så tycker jag att livet blir en liten bit enklare om man gillar sig själv, just för att man kan lättare stå upp för sig själv, man blir inte lika lätt nedtryckt, som man blir om man hatar sig själv.

Varför är det så fel att se det vackra i människor, och försöka få alla att förstå, att alla har vi ett människovärde och att alla är vackra? Sedan behöver man såklart inte tända på alla människor som finns, för det gör inte jag heller. Men man måste lära sig att se skillnaden på attraktion och skönhet. Jag kämpar för att jag, du, dina vänner, dina föräldrar, dina syskon, kusiner, ja alla ska börja älska oss själva och förstå vad bra vi är, så som vi blev skapade

För vem vill leva ett liv, där man inte ens kan säga till sig själv att man duger som man är? 

 
BTW; JAG SVARAR KANSKE PÅ FRÅGESTUNDEN IKVÄLL! ÄVEN OM EN PERSON SKRIVIT FLERA FRÅGOR, SÅ SVARAR JAG UNDER VARJE FRÅGA, OCH DE KOMMER LIGGA I OLIKA KATEGORIER!