Lite bilder


Nej, jag har inte klippt mig. Men jag testade att lägga luggen rakt över bara, fast jag är klippt i sidbena. Kändes rätt bra faktiskt. :)Ge aldrig upp!
IBLAND KÄNNS DET SOM OM MINA DRÖMMAR ÄR OUPPNÅELIGA.
Som om jag aldrig kommer ta mig dit jag vill, med någonting. Ibland känns det som att jag borde sluta drömma och komma ned till jorden ett tag och inse att det aldrig går att uppfylla mina drömmar... Men det kan jag ju inte heller göra. Jag kan inte bara ge upp allting heller. Man måste ju kämpa för det man vill ha, eller hur? Men ibland känns det bara så svårt att nå dit man verkligen vill.

Jag bryr mig verkligen om människor. Min familj, mina vänner, min fästman och hans familj, mina bloggläsare och även andra människor som jag inte känner som mår dåligt. Jag vill hjälpa människor och jag vill ta mig någonstans med livet. Jag vill leva ut mina drömmar. Ibland drömmer jag så otroligt mycket och det är så otroligt mycket jag vill göra. Jag är väldigt nöjd med mitt liv som det ser ut just nu, men jag vill verkligen genomföra mina drömmar.

Jag tänker inte ge upp och jag vill inte att ni heller ger upp! Det kan kännas svårt ibland, men man måste ta sig upp igen och fortsätta kämpa, för vad vinner man på att ge upp? Jag når inte mina drömmar mer om jag ger upp, inte du heller. Ge aldrig upp, fortsätt och kämpa för jag tror på dig och jag tror på mig själv!

Dagens låt