Lite bilderNej, jag har inte klippt mig. Men jag testade att lägga luggen rakt över bara, fast jag är klippt i sidbena. Kändes rätt bra faktiskt. :)
Ge aldrig upp!

IBLAND KÄNNS DET SOM OM MINA DRÖMMAR ÄR OUPPNÅELIGA.
Som om jag aldrig kommer ta mig dit jag vill, med någonting. Ibland känns det som att jag borde sluta drömma och komma ned till jorden ett tag och inse att det aldrig går att uppfylla mina drömmar... Men det kan jag ju inte heller göra. Jag kan inte bara ge upp allting heller. Man måste ju kämpa för det man vill ha, eller hur? Men ibland känns det bara så svårt att nå dit man verkligen vill.

Jag bryr mig verkligen om människor. Min familj, mina vänner, min fästman och hans familj, mina bloggläsare och även andra människor som jag inte känner som mår dåligt. Jag vill hjälpa människor och jag vill ta mig någonstans med livet. Jag vill leva ut mina drömmar. Ibland drömmer jag så otroligt mycket och det är så otroligt mycket jag vill göra. Jag är väldigt nöjd med mitt liv som det ser ut just nu, men jag vill verkligen genomföra mina drömmar.

Jag tänker inte ge upp och jag vill inte att ni heller ger upp! Det kan kännas svårt ibland, men man måste ta sig upp igen och fortsätta kämpa, för vad vinner man på att ge upp? Jag når inte mina drömmar mer om jag ger upp, inte du heller. Ge aldrig upp, fortsätt och kämpa för jag tror på dig och jag tror på mig själv!


Dagens låt
Killar som gråter.

JAG HAR TÄNKT PÅ DETTA MED ATT "KILLAR INTE FÅR GRÅTA".
Vem har bestämt det egentligen? Hur kom det till? Jag tycker detta är störtlöjligt. Det är bland det mest patetiska jag har hört. Killar och män är inte mer än människor, varför skulle inte de kunna gråta? Är man ledsen och känner för att gråta så ska man gråta, oavsett om man är tjej/kvinna, kille/man, ung som gammal.

Jag skulle aldrig tycka det var fel att en kille gråter. Det är inte bögigt (så som vissa skulle kalla det), det är inte barnsligt och inte fel. Jag tycker det visar att man är en människa med känslor. Som kan släppa ut det. Jag hissar karlar som vågar gråta och släppa ut sina känslor!


Dagens låt 

Ensambarnets kärleksliv

 DU ÄR ENSAMBARN:

 Mogen.
 Perfektionist.
 Fokuserad.
 Opålitligt.
 Självständig.

 SÅ ÄR DU SOM FLICKVÄN:
"Ensambarn letar ofta efter relationer som påminner om föräldrarnas. Perfektionism är ett vanligt personlighetsdrag hos ensambarnet vilket gör att du är väldigt kräsen när det kommer till män och accepterar inte att din partner beter sig illa. Som liten är ensambarnet ofta bättre på att kommnunicera med vuxna än med andra barn i samma ålder, vilken kan leda till att du dras till äldre partners eller till partners med stor auktoritet. Det kan vara så att du som ensambarn har lättare att vara otrogen då du ofta inte har samma lojalitetskänsla som de som har syskon har."

Informationen har jag hittat i Veckorevyn. Du som är ensambarn, hur ser du på detta? Känner du igen dig?

Jag ser bra ut, det gör du med!

JAG FÅR VÄLDIGT MÅNGA FINA KOMMENTARER OM MITT UTSEENDE AV KILLAR, ÄVEN TJEJER.
Detta är såklart en väldig ego-boost för mig, för vem mår inte bra av att höra att man ser bra ut? Men jag tror också det kan vara en ego-boost för andra, även om det är jag som får kommentarerna.

Det finns idag många kvinnor och tjejer som ser ut som mig, som är lite större än vad folk är vana vid att se. Människor som kanske inte heller har gjort något skönhetsingrepp. Jag tror faktiskt att det kan peppa dem att se, att killar och tjejer faktiskt gillar mig, mitt utseende och mina bilder. Jag visar upp mig själv exakt som jag är, med bristningar, putmage och lår som går ihop.
Jag visar upp finnar osv, och jag får ändå bra kommentarer.


Detta tror jag kan hjälpa folk, för de ser att människor inte bara gillar det idealet som finns, utan också tycker det är snyggt att ha lite att ta i, att vara naturlig och inte ändra sig. Jag är jätteglad för alla fina kommentarer jag får, av både killar och tjejer och jag tror faktiskt på att det också kan hjälpa andra, både att jag visar upp hur jag ser ut, samt att jag får såpas fina kommentarer, när jag "bara" är mig själv och visar upp mitt naturliga jag.


Du är så vacker!

JAG HAR EN KARL SOM ABSOLUT INTE VILL ÄNDRA PÅ MIG. Han ser mig för den jag är, han älskar mig för den jag är och för honom är jag perfekt exakt som jag är. Vi har pratat en hel del om detta med skönhetsingrepp och han säger att han absolut inte vill att jag ska göra något sådant, för jag är snygg, vacker och sexig som jag är. För honom spelar det ingen roll att jag har en liten överläpp, att jag har en putmage eller spetsig näsa. För han föll just för de där sakerna, för det är de saker som gör att jag är jag. Jag är Evah, med en liten överläpp och en spetsig näsa. Varför ska jag då ändra på det?

Många verkar tro att det är karlar som sätter idealet. Jag tror faktiskt det är tvärtom. Det är kvinnorna själva. Det är kvinnor som låter sig drivas till detta, som går med på att ändra på sina utseenden för att "passa in". Om en karl skulle säga till mig att jag har en fladderfitta så skulle inte jag ändra på mig för det. För om han ens skulle döma mig på det viset, så är han inte värd mig. Han ska älska mig för den jag är, med fladderfitta eller inte. Vem har bestämt vad som är vackert och hur man ska se ut? Det handlar om en själv, enbart en själv. Det kan finnas miljoner människor med samma ideal, men det gäller att stå på sig och inte falla för normen. Det gäller att inse sitt eget värde och inte låta sig drivas till detta och medverka i detta ideal.

Jag önskar att fler människor kunde förstå att de inte behöver ändra på sitt utseende för att vara vackra och speciella. Vi är så sjukt vackra exakt som vi är, så varför försöka ändra på det? Jag blir älskad för den jag är, både av mig själv och andra. Varför då ta bort eller ändra det som är jag, som gjorde att folk började älska mig?


Evah dissar* MÄNNISKOR SOM KLAGAR PÅ "MAINSTREAM", MEN SOM SJÄLVA ÄR DET.

- Något jag stör mig extremt på är detta med människor som klagar på att andra köper saker som "alla andra" har. Jag ogillar när människor klagar på att folk vill se ut på samma vis och köper samma sorts kläder, men ändå handlar de själva på H&M, Gina Tricot, BikBok osv. Ta som Gina Tricot, hur unik är man i sin klädstil om man handlar där? Alltså, visst köper man en tröja där och mixar den med något annat så är det ju unikt så sett, men själva tröjan är ju inte unik, då är man ju mainstream själv.

Jag handlar på nästintill vilken affär som helst, så länge jag faller för klädesplagget. Sen skiter jag i om hela Sveriges befolkning skulle ha just den tröjan eller om ingen någonsin skulle köpa den. Men jag ogillar när folk klagar på att folk följer strömmen och köper kläder som "alla andra" har, när de gör det själva. Stor diss!

Dagens fråga


webvoter-omröstning
Tror du på horoskop?

Ibland
Ja
Nej

Se resultat

Yngsta barnets kärleksliv

 DU ÄR YNGSTA BARNET:

 Flörtig
 Naiv
 Rolig
 Kreativ
 Risktagande

 SÅ ÄR DU SOM FLICKVÄN:
"Yngsta barnet behandlas ofta i familjen som "babyn", du är van att bli gullad med och inte ha så många krav på dig. I en kärleksrelation kan detta betyda att du beter dig lite naivt. Många småsyskon förväntar sig att bli omhändertagna av sin partner. Småsyskon blir lätt uttråkade då de är vana att bli underhållna av sina äldre syskon. Ofta är yngsta barnet utåtriktad och social och besitter du dessa egenskaper är det viktigt att du hittar en partner som accepterar dessa sidor och inte lider av svartsjuka - det kan nämligen skapa stora problem."

Jag är själv det yngsta barnet och jag känner igen mig i en del av sakerna. När jag inte har partner så är jag flörtig. Jag får också höra att jag är kreativ och rolig, samt social. Jag är min familjs "baby" men är ändå inte den som inte gör någonting. Jag har alltid blivit gullad med, men ändå gillar jag att ta ansvar till en viss del. Känner du igen dig i detta?

Informationen har jag hittat i veckorevyn. Jag kommer också skriva om ensambarnet.

Dagens låt 
 

Mellanbarnets kärleksliv

 DU ÄR MELLANBARN:

 Medlare
 Tävlingsinriktad
 Populär
 Uppmärksamhetssökande
 Svartsjuk

 SÅ ÄR DU SOM FLICKVÄN:
"Efter år av att ha behövt förhandla mellan ditt äldre och yngre syskon så har mellanbarnet ofta en bra förmåga att kunna komma överens med vem som helst. Men att växa upp som mellanbarn kan också göra det svårare att hitta sin egen identitet eftersom du står mellan det självsäkra storasyskonet och den ofta barnsliga småsyskonet. Det är vanligt bland mellanbarn att känna sig förbisedda. Detta kan göra att du lättare känner svartsjuka än andra människor vilket kan bli problem i en kärleksrelation om man låter den sidan ta över. Mellanbarn är ofta tävlingsinriktade. "

Känner du som mellanbarn igen dig i detta? Svara gärna. Jag kommerockså skriva om yngsta barnet och ensambarnet. Informationen har jag hittat i veckorevyn. Säg gärna din åsikt om detta, du som är mellanbarn!

Evah dissar* MÄNNISKOR SOM KLAGAR PÅ FOLK SOM GÖR REKLAM. - Visst, det kanske inte är det roligaste att få 1000 kommentarer per dag om att man ska kolla folks bloggar osv. Men det är så himla onödigt att sitta och skriva i sina bloggar eller göra videoinlägg där man säger att man inte bryr sig om folks små skitbloggar, att man inte alls bryr sig om något som händer dem osvosv. Det är att ta i faktiskt.

Räcker det inte med att skriva att man ogillar att folk gör reklam i ens blogg och att be dem sluta? Måste det lixom bli otrevligt? Det folk inte tänker på är att deras bloggar också var "små skitbloggar" innan de tog sig upp en bit. Tryck inte ned andra bara för att du vill känna dig högre och tro inte att du är bättre för att du har fler läsare än många andra.

Lär er att läsa!

IBLAND BLIR JAG BARA SÅ TRÖTT PÅ MÄNNISKOR. Det är så sjukt att det kvittar egentligen hur stort en mening står, så missar folk den ändå. På min Kamrat exempelvis så står det med stor text att jag varken använder msn eller skype. Detta missar folk hela tiden och när de frågar så svarar jag att de ska läsa min presentation.

Vissa säger då att de inte orkar, men hur orkar de då läsa det jag skriver? De borde ju veta att de bara kan trycka CTRL F på sitt tagentbord och skriva i rutan som kommer upp:"MSN" så kommer de direkt till platsen där det står om msn. Vissa tycker att jag ska skriva min msn till dem direkt så slipper de ta den från min presentation. Jag svarar tillbaka hela tiden att de ska läsa min presentation. Blir bara så trött på trotsiga människor som inte läser vad man skriver....

Använder inte msn. Använder inte skype

Äldsta barnets kärleksliv

 DU ÄR ÄLDSTA BARNET:

 Självsäker.
 Krävande.
 Kontrollerande.
 Driven
 Omtänksam.

 SÅ ÄR DU SOM FLICKVÄN:
"Eftersom äldsta barnet haft sina föräldrars fulla uppmärksamhet fram till att syskonen kom, så är du van att få som du vill. Ofta är föräldrar striktare i sin uppforstran med första barnet, vilket hos vissa kan bidra till ett stort kontrollbehov. Är det så att du kopierar dina föräldrars uppfostran kan det betyda att du i en kärleksrelatioen exempelvus kan känna dig osäker när din partner inte är med dig. Detta behov kan göra att du uppfattas som krävande. Som storasyster kan det också vara vanligt att revoltera eftersom du är trött på att vara den ansvarstagande."

Känner du igen dig något i detta? Jag kommer skriva om både äldsta, mellan, yngsta och ensambarn. Informationen har jag hittat i veckorevyn. Säg gärna din åsikt om detta, du som är storasyster.

Mina bristningar

MÅNGA, VÄLDIGT MÅNGA HAR ELLER HAR HAFT BRISTNINGAR. Vet dock inte om de kan försvinna, men jag vet att de kan blekna. Detta ser många som ett problem, något som de skäms över och många vill knappt visa den kroppsdel de har bristningar på. Det gäller att förstå att bristningar inte är något fult, det är inget att skämmas för. Det är fullkomligt normalt! Jag har också bristningar. På brösten och på mina lår. Jag ska inte sticka under stolen med att jag skämdes för detta förr i tiden. Men idag tänker jag såhär: Vad har jag att skämmas för? Inte ett dugg.Jag tänker inte sitta och skämmas och må dåligt över några streck på min kropp. Denna bilden lägger jag enbart ut för att visa mina bristningar, att jag också har sådana, men att det inte hindrar mig. Låt det inte hindra dig heller. Släpp all ångest över dessa små strecken, se det inte som ett problem, för det är det inte. Det är du som gör det till ett problem. Acceptera den du är, var stolt över din kropp och dig själv. För vad gör ett par streck på kroppen egentligen? Jag mår bra i alla fall, försök göra det du också!

Lovar och lovar

NÅGOT JAG OGILLAR VÄLDIGT MYCKET ÄR NÄR FOLK HELA TIDEN LOVAR OCH LOVAR.
Som exempelvis folk som skriver i sina bloggar att de ska uppdatera bättre, att de ska skaffa ny design, att de ska ha tävlingar osv, men att det aldrig blir av. Och varje gång en läsare frågar så har de alltid nya ursäkter. Detta gör ju så att läsarna tappar förtroendet för dem och tröttnar. Då känner jag att personen egentligen inte vill blogga utan bara gör det "för att". När man bara lovar och lovar, vare sig det är in real life eller på internet så tappar folk förtroendet helt enkelt. Tråkigt nog, men så är det.

Var noga med att alltid försöka hålla det du lovar. Det kan komma andra saker i vägen och man kanske inte kan träffa den personen man har lovat, eller uppdatera mer i bloggen den dagen. Men det får inte vara så att man hela tiden säger saker och sen har ursäkter varje gång. Det fungerar lixom inte. Så tänk på det!

animation maker

Dagens låtBig brother är bra!

VET NI VARFÖR JAG GILLAR BIG BROTHER?
Det är mycket för att man får se naturliga människor. Med detta menar jag att man får se dem osminkade, nyvakna, oduschade, oredigerade osv. Man får se dem som äkta. Man ser deras bristningar, deras magar som korvar sig när de sitter, deras celluiter, som väldigt många har men som ofta redigeras bort. Om man ser på Camilla så ser hon helt annorlunda ut än på sina bilder. Hon är mycket vackrare i big brother tycker jag, för att hon ser mer naturlig ut, långt ifrån perfekt men väldigt fin ändå. Jag tycker ingen är perfekt, men alla är vi vackra som vi är! De visar helt enkelt en mycket mer äkta sida, som annars ofta redigeras bort på bilder osv. 

Det är faktiskt viktigt att se det här. Fast man egentligen vet att alla ser lite udda ut när vi är nyvakna så tror man inte det om dessa modeller, som alltid ser så perfekta ut. Men det är viktigt att se att de ser ut som alla andra, de har fett hår ibland, de är inte snyggt sminkade när de är nyvakna osv. Detta är en av orsakerna till att jag gillar big brother. Gillar du big brother, om ja, varför? :)

Söker du partner?

MÅNGA SOM SÖKER PARTNER GÖR MISSTAGET ATT VARA FÖR NEGATIVA.
Många ställer också alldeles för höga krav. 

När man skriver eller pratar med någon i början så ska man inte börja med att säga/skriva: "Jag litar inte på någon. Jag har blivit mycket sviken Allt är mörkt och dystert. Det är ingen idé att vara positiv." Ja, ni fattar. Man måste försöka ge ett bra intryck. Många tar avstånd från människor som är för negativa, särskilt när de visar dessa sidor bland det första de gör. 

Tänk dig att du är en säljare som ska sälja en mobil. Inte säger du: "Denna mobilen är jättedålig. Den kommer gå i sönder direkt och knapparna är jobbiga." Du drar upp det positiva med den, samma ska du göra med dig själv för att ge ett bra intryck. Du ska inte ljuga, men man behöver faktiskt inte berätta allt det dåliga om sig själv på en gång. Det kommer inte fungera så bra.

Ha heller inte för höga krav på hur en partner ska vara, för risken är att du missar den äkta kärleken för kraven står i vägen. Så tänk på; sänk kraven och försök vara positiv. Ge aldrig upp!

TÄVLING!!!

Detta kommer alltså från olika tidningar som FRIDA, Solo osv. Många kommer säkert tycka denna tävlingen är "b", men det bryr jag mig inte om. Jag använder inte detta, så varför kasta det? Bättre att ge det till de människor som verkligen vill ha det och behöver det. Därför har jag denna tävlingen. DEN AVSLUTAS DEN 1:A MAJ!

Vad är glädje?

GLÄDJE FÖR MIG ÄR ATT få umgås med folk som får mig att må bra.
Att vara frisk. Glädje är att kunna se vad man har, inte bara vad man vill ha. Min blogg och ni bloggläsare är är också glädje för mig. Glädje behöver inte vara något stort, det kan vara att man myser i soffan med sin älskade.

Man har så enormt mycket att vara glad för egentligen. Det ska man ta vara på. Att man faktiskt har ett hem, mat på bordet, familj/vänner/partner som bryr sig. Jag tänker ofta på vad jag egentligen har det bra. Även om man har dagar där man känner att ingenting duger, att ingenting går bra så vet man att man har det bra. Att få se mina nära och kära må bra och le, det är glädje. Att jag kan le och må bra, det är glädje.

Sprid glädje!

JAG BRINNER FÖR ATT GÖRA FOLK GLADA.
Jag älskar att se människor lyckliga. Jag kan börja gråta av lycka för någon annans skull, även om det är på tv eller i en bok, vare sig det är påhittat eller verkligt. Jag får lixom en lycko-känsla i magen. Att se människor glada är bland det bästa man kan uppleva. Att veta att man kan hjälpa och göra andra människor glada är underbart. Något som alla borde få uppleva och känna på. Det ger en så mycket mer än att göra tvärtom, alltså att kränka någon och göra en person ledsen. Det är så härligt att kunna göra någonting bra för någon och det kan alla göra. Att göra någon glad är är inte fel eller töntigt, det är underbart!

Ge aldrig upp!

JAG HAR JUST KOLLAT PÅ JUSTIN BIEBERS FILM NEVER SAY NEVER.
Det är så viktigt att kämpa för det man vill ha. Livet är ingen dans på rosor, där man får allt man vill ha. Man måste kämpa och jobba hårt. Ibland känner jag att jag vill ge upp, men vad tjänar jag på det? - Ingenting!

Ger jag upp så förlorar jag själv på det. Om man verkligen vill någonting så måste man jobba hårt för att få det. Det är inte omöjligt, även om det många gånger kan kännas som det. Du måste våga ta chanser och våga jobba för det. Sluta aldrig kämpa. Ge inte upp för att det kommer motgångar. Ta dig igenom det och bli starkare av det. Ta lärdom av det och gör ännu bättre ifrån dig.

Tror du att Madonna, Justin Bieber, Miley Cyrus eller någon annan kändis hade tagit sig dit om de inte hade kämpat? De har jobbat hårt för att ta sig dit de är idag. Ge aldrig upp oavsett hur många det är som inte tror på dig. Kör ditt race, var bara du, var öppen för möjligheter och kämpa på för att nå din dröm!Gammal bild!

Vad ska man ha på sig?

JAG HAR TÄNKT PÅ DETTA MED MODE.
Jag skrev med en kille som tyckte att jag borde blogga mer om mode och om jag ska vara ärlig så har jag inte en aning om vad som direkt är "inne". Visst, jag ser ju i affärerna vad som är hett och så just nu. Men jag går aldrig efter vad som är mode. Jag kan se en tröja som de flesta skulle dö för att ha på sig, för att den just är "inne", men tycker inte jag att den är snygg så skulle jag aldrig sätta på mig den. Jag fick också nyss en kommentar om detta faktiskt och det är också en av anlednignar till varför jag skriver detta inlägg. :)

Jag bryr mig inte om mode, jag bryr mig inte om kläderna var inne för 20 år sen eller om de är inne nu, bara jag känner mig snygg och bekväm i det. För vad ger det mig om en tröja är inne, men jag inte trivs i den? Jag kommer ändå inte kunna se bra ut just för att jag känner mig obekväm. Jag tar på mig det jag trivs i, det jag tycker är snyggt oavsett om 1000 människor skulle dö av skratt för att det är så "ute". Det är inget fel att följa mode om man trivs i det, men jag tycker det är viktigt att kunna gå emot strömmen och våga ta på sig det man vill själv. För vad spelar det för roll om någon ogillar din klädsel, så länge du trivs i det? :)


Leker han med dig?


 HAN KONTAKTAR DIG ENBART PÅ KVÄLLEN/NATTEN. - Exempelvis så kan han sms:a dig sent och fråga om ni kan ses och se på film. Detta händer ofta och är nästintill enda gångerna han hör av sig. 

 HAN FRÅGAR ALDRIG HUR DU MÅR ELLER HUR DU HAFT DET. - Han bryr sig egentligen inte om det, utan vill bara träffa dig för att ha sex, då är det inte så viktigt hur du har haft det under dagen.

 DET KOMMER HELA TIDEN SMS FRÅN OLIKA TJEJER. - Varje gång du träffar honom så får han sms från massor av olika tjejer, men nästan aldrig några killar skriver till honom. Enligt honom är det "bara" tjejkompisar. 

 HAN ÄR ALLTID UPPTAGEN NÄR DU VILL HITTA PÅ SAKER. - Särskilt på dagarna. Vill du gå på bio eller något, så är han oftast upptagen för han vill inte att det ska kännas som en dejt. 

 HAN HAR FÖRSÖKT OCH DU HAR SAGT NEJ. - Då blir han ofta sur och säger att du ska tänka på honom, att han behöver ha sex. Han kanske inte hör av sig på ett tag heller, eller kanske inte någonsin mer.

 DET GÅR LÅNG TID EMELLAN HAN HÖR AV SIG. - Om det kan gå dagar, veckor innan han hör av sig, så är det oftast en tecken på att han bara vill ha sex.DETTA BEHÖVER INTE STÄMMA ALLA GÅNGER, MEN OFTAST ÄR DETTA TECKEN PÅ ATT HAN ENBART ÄR UTE EFTER SEX. BILDEN HAR JAG LÅNAT FRÅN GOOGLE!

Forever young

JAG KÄNNER MIG EGENTLIGEN VÄLDIGT RÄDD FÖR ATT ÅLDRAS.
Ibland kan jag längta till att bli penisonär, men ni vet så där härligt som många äldre kan ha. Inte så att man lever på en dålig pension och knappt får det att gå ihop. Men jag är ändå rädd för att bli äldre. Jag känner att jag vill fortsätta vara 20 år lixom. Jag är lite rädd för vuxenlivet, för ansvaret osv. Jag ser på ett vis fram emot det, men ändå skrämmer det mig. Ibland vill jag bara stoppa tiden, så att jag inte behöver bli äldre, utan kunna vara forever young lixom. Undrar om någon mer egentligen känner så här? 


Dagens låt 
 

Blogga för din skull.

NÅGOT JAG TYCKER ÄR VIKTIGT ÄR ATT BLOGGA FÖR SIN EGEN SKULL.
Självklart bloggar jag för mina läsares skull också, för jag vill hjälpa människor att må bättre. Men jag skulle aldrig sätta mig och blogga om jag själv inte tyckte det var kul. För mig är det viktigt att den som bloggar gillar det den gör, tycker det är kul att blogga och nästintill brinner för det. Hur kul är det att läsa en blogg som man vet att den som bloggar egentligen inte alls vill blogga, att personen tycker det är jättetråkigt lixom? Jag vill hellre se passion, se att personen bakom bloggen verkligen trivs med att skriva.

Jag känner att jag nästintill vill sluta läsa en blogg där jag känner att personen inte alls gillar det. När personen säger att den bara bloggar för sina läsares skull. Jag tycker det är viktigt att göra saker för sin egen skull också. Även om det inte gäller bloggen. Men man ska dansa för att man vill det, man ska bli författare om man vill det, man ska hoppa höjdhopp om man vill det. Gör det för eran egen skull, tro på er själva och våga ta för er av livet!


Dagens låt
Mina pinsamma stunder.

JAG TÄNKTE SKRIVA LITE OM MINA PINSAMMA ÖGONBLICK.
Jag har varit med om en del sådana faktiskt. Jag gör bort mig hela tiden, men idag är det inget jag tycker är pinsamt, men förr i tiden hatade jag att göra bort mig.

 När jag gick i 5:an så hade vi mycket musiklektioner. På dessa lektioner fick vi lära oss en "dans" och lite sånger. När jag skulle framföra detta börjar jag på helt fel dans och gör "las ketchup" dansen ni vet. :P Alla skrattade som tusan och jag ville bara sjunka genom jorden... Den var lixom så inmatad i mitt huvud.

 När jag gick i 7:an fick jag en så kallad pojkvän, även om vi aldrig gosade eller någonting. :P Men när han jagade mig och min kompis över skolgården så tittar jag bakåt samtidigt som jag springer. Jag springer rakt in i en papperskorg som lixom har en fjäder i sig och kommer tillbaka till en om man knuffar på den. Så jag springer på den, åker med den när den åker bort men sen knuffar den tillbaka mig så jag flyger bakåt. :P Jäklar vad ont jag fick.

Jag gör bort mig en hel del faktiskt, men dessa två grejer har verkligen satt sig och som jag verkligen kommer ihåg än idag. :P Idag kan jag bara skratta åt att jag gör bort mig.

Vi kan förändra!Jamey var 14 år och mobbad. Han tog livet av sig. I denna videon får man träffa hans föräldrar efter hans död. Han fick till och med hatkommentarer EFTER sin död. Hur kan man må så dåligt att man vill utsätta andra för denna smärta? Jag tror inte egentligen någon vill vara så elak och hemsk.

Jag vill förändra världen, jag vill stoppa mobbningen. Jag kanske inte kan förändra alla människors tankesätt, men jag kan förändra någras. Alla kan vi hjälpas åt att stoppa detta och få människor att förstå vad illa detta är. Vi måste finnas för våra medmänniskor, se till att stötta dem och prata med dem när de mår dåligt. Vi måste peppa våra medmänniskor och ge dem en klapp på axeln istället för att trycka ned dem. 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Ta ditt ansvar och hjälp till. VI KAN FÖRÄNDRA. Mobbning är fel, mobbning är hemsk och hur många liv ska behöva gå till spillo innan människor förstår detta? Tänk till, hur du själv vill att ditt liv ska se ut. Vill du verkligen bemötas med elakheter varje dag, bli nedtryckt, sparkad på och slagen på? - Nej, det tror jag faktiskt inte att du vill. Då ska du heller inte behandla andra så. 

Det är aldrig för sent att ändra sig, det är aldrig för sent att be om ursäkt. Ta tag i ditt liv, kämpa för dig själv och andra och gör världen till en bättre plats. Sluta hata, börja älska och se inte människor som fiender. Vi alla kan vinna mot mobbningen, bara vi kämpar, TILLSAMMANS!

Personliga påhopp.

NÅGOT JAG HAR MÄRKT MED MÄNNISKOR, ÄR ATT NÄR DE KÄNNER SIG KNÄCKTA, SÅ GÅR DE PÅ MED PERSONLIGA PÅHOPP.

Har de inget mer att skriva i en diskussion så brukar det oftast komma något i stil med att man är ful, för tjock, för smal eller att killar bara skriver till en för ens bröst. De kan inte fortsätta diskussionen som vanliga människor, eller sluta svara för något måste de ju skriva och då blir det ett påhopp som de tror ska knäcka en. Varför är många människor sådana egentligen? Många människor kan inte heller ta en diss. De raggar och håller på, men direkt man skriver att man inte är intresserad och att de är dissade så är det ju de som har dissat en själv. Då börjar också personliga påhopp många gånger. Då ska det klagas på utseendet osv, istället för att helt enkelt ta dissen. Detta kallar jag att göra bort sig ärligt talat. Varför är det så att vissa människor måste göra personliga påhopp när de inte har något annat att säga? Jag förstår faktiskt inte det.


Dagens frågawebvoter-omröstning
Vad vill du se mer av i min blogg?

Annat
Bilder
Musik/film
Må bra i dig själv tips
Sex & relationer
Videobloggar

Se resultatRemember that...

compliments comments, compliments graphics

Ville bara peppa er lite nu innan måndagen och en ny vecka är här. :) Ni är så jävla bra som ni är, så var bara er själva, gör erat bästa och kämpa på! Svarar på kommentarer imorgon. Godnatt och sov gott!


18 år...

Haha, sitter och tänker tillbaka på min 18-årsdag. Shit vad längesen det känns som det var. :P Snart tre år sen ju.. Kommer ihåg att jag åkte till stan med mamma och min syster Carola. Hade också kontakt med en kille och jag brukade alltid säga till killar jag hade kontakt med: "när vi ses vill jag ha en diamantring och 10 röda rosor", fast det var ju på skämt för er som inte fattar det haha. :P

Men jag träffade denna killen i alla fall och han kom med 20 röda rosor och ett kort med 200 kr i tror jag att det var. Jag gick runt på bergvik med tiara och jag hade skrivit 18 år på bröstet haha. :) Saknar faktiskt den dagen. Den var speciell. Känns som man är skitgammal nu efter tre år ju. :P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...