Jag ser bra ut, det gör du med!
JAG FÅR VÄLDIGT MÅNGA FINA KOMMENTARER OM MITT UTSEENDE AV KILLAR, ÄVEN TJEJER.
Detta är såklart en väldig ego-boost för mig, för vem mår inte bra av att höra att man ser bra ut? Men jag tror också det kan vara en ego-boost för andra, även om det är jag som får kommentarerna.

Det finns idag många kvinnor och tjejer som ser ut som mig, som är lite större än vad folk är vana vid att se. Människor som kanske inte heller har gjort något skönhetsingrepp. Jag tror faktiskt att det kan peppa dem att se, att killar och tjejer faktiskt gillar mig, mitt utseende och mina bilder. Jag visar upp mig själv exakt som jag är, med bristningar, putmage och lår som går ihop.
Jag visar upp finnar osv, och jag får ändå bra kommentarer.


Detta tror jag kan hjälpa folk, för de ser att människor inte bara gillar det idealet som finns, utan också tycker det är snyggt att ha lite att ta i, att vara naturlig och inte ändra sig. Jag är jätteglad för alla fina kommentarer jag får, av både killar och tjejer och jag tror faktiskt på att det också kan hjälpa andra, både att jag visar upp hur jag ser ut, samt att jag får såpas fina kommentarer, när jag "bara" är mig själv och visar upp mitt naturliga jag.