Blir så förbannad....
Varför har människor så jävla svårt för att sätta sig in i andras situationer och tänka på hur DE SJÄLVA skulle känna om saker och ting hände dem? Människor är så fruktansvärt hemska och egoistiska. De kan sitta och driva med andra personer, vara elaka och rent ut förjävliga mot andra människor, vare sig de är döda eller levande. De skämtar om mördade och våldtagna småflickor, de driver med deras anhöriga men de skulle själva må dåligt om det hände dem. Hur tänker folk?! Jag blir rädd för vart världen är på väg.... Det finns inte ord för detta.

Varför ska det vara så svårt för folk att behandla andra som du själv vill bli behandlad?! För när saker händer dem själva är det ett jävla ramaskri, men de får göra vad de vill mot andra enligt dem själva. Tänk efter någon gång och bli mänsklig! Sluta mobba och trycka ned andra så förbannat! Var glad och snäll istället, då du faktiskt får mycket mer tillbaka själv med!
 
#1 - K A J J A

Sv. Eller hur! Håller helt med dig! Så svårt är de inte att vara trevlig och vill man inte de, låt bli då liksom!

#2 - Anna

Du har så rätt älskade syster! Det finns så mkt jag vill göra just nu eftersom jag är så arg! Men jag vill inte skriva allt här som rör sig i mitt huvud. Du vet redan vad jag tänker och tycker. Ta hand om dig och jag älskar dig! <3

#3 - Emilia-Elit ryttare Melina-Hundtjej

Du är smart du.. :)