Hur börjar man älska sig själv?
Att älska sig själv är inte alltid det lättaste. Det kan vara svårt att komma till den punkten i sitt liv så man börjar acceptera sig själv. Ett tips som jag har att ge är att vara snäll mot andra människor. Det var en av anledningarna till att jag blev såpas säker som jag är. Jag började skriva fina saker till andra människor och ta fram deras bra sidor och på så vis fick jag tillbaka massor av fina saker.

Jag var missnöjd med min näsa förr, men så fick jag kommentarer om att folk gillade min näsa, att den var fin och passade mitt ansikte och jag började ändra uppfattning. Jag hade ju trott att alla hatade min näsa och tyckte den var jätteful, men när jag fick höra motsatsen så tänkte jag efter och förstod att det bara var min hjärna som spökade. Är man snäll mot andra och får något bra tillbaka så mår man mycket bättre inombords. När man mår bra inombords så blir det lättare att börja älska sig själv.

Som idag har jag suttit och gjort en bloggbok där jag klistrar in fina kommentarer som jag fått på grund av att jag gör något bra för andra. Det peppar mig till att fortsätta och jag gillar mig själv mer när jag ser vad jag gör för andra.




#1 - Annika

SV: tack :)

#2 - Anonym

ett bra tips! :) Ska tnka på de! ;) <3

#3 - Anonym

ett bra tips! :) Ska tänka på de! ;) <3

#4 - Tuva

Blää min dator kände för att göra mig anonym.. två gånger, känns knäppt att skriva en tredje gång, men superbra tips!.. ;) <3

#5 - Ebba Mjärling!

Kul! hoppas vi får se en bild på hur boken blev! :)
Sv: tråkigt o höra om att inte vara så bra på engelska, men ändu kul för att inte veta att man e ensam om det! ;)

#6 - Maddiie

Kloka ord! önskar fler kunde följa ditt exempel istället för att skriva en massa elaka kommentarer till folk.

Hoppas allt är bra med dig och att du haft en fin måndag :)

#7 - Fanta


Jaha, jag trodde att du hade lockigt hår på riktigt:). Smart ide att fläta det, istället för att sitta och locka med med locktång.

Det är verkligen sant det du skriver. Tror du att dom som mobbar andra har svårt att älska sig själva? Därför måste dom trycka ner andra? Föresten är det inget absolut INGET fel på din näsa.